Si hei til vår nye hotellperle: en ombygd tapetfabrikk i ekspansive Sickla, Stockholm. I 2021 kan du sjekke inn på et nytt fantastisk Clarion Collection Hotel.

Arkitektskisse Clarion Collection Hotel i Sickla
Nye Clarion Collection Hotel i Sickla, Stockholm. Arkitektskisse: Atrium Ljungberg.
Historisk bygning fra 1906

I 2021 ser et ombygget og fantastisk innredet hotell i Sickla, sør-øst i Stockholm dagens lys. Det er en gammel tapetfabrikk som nå bygges om til et Clarion Collection Hotel. Tapetfabrikken åpnet portene sine i 1906 og husets historie kommer selvsagt til å bevares når det nå blir til et hotell. Blant annet bevares historien ved at fasaden gjenoppbygges med bygningens orginalmurstein.


Middagsbuffet som inngår, restaurant, bar og konferanse

Gjester og Sickla-boende kan se frem til en generøs lobby med herlig restaurant og bar, konferanselokaler og 156 hotellrom. Som på alle Clarion Collection kommer Tonight’s Special (kveldens middag i buffetform) og Afternoon Sweets (lekre søtsaker) inngå i romprisen til alle gjester.


Perfekt beliggenhet for deg som skal til sørlige Stockholm eller Skjærgården

Sickla ligger i sørøst Stockholm, 15 minutter fra Stockholm sentralstasjon. Området er kjent for sitt populære kjøpesenter, Sickla Köpkvarter, med over 150 butikker og mange restauranter. Det er lett å ta seg hit uansett om du kommer nord eller sør ifra. Fra T-centralen/sentralstasjonen tar du t-banen til Slussen og deretter buss til Sickla. Innen ett par år kommer en helt ny t-banelinje til å åpnes med stasjon i Sickla. Med andre ord er beliggenheten til hotellet perfekt for deg som vil bo nært Stockholms sørlige deler som Nacka, Liljeholmen, Årsta, Hammarby Sjöstad, Södermalm, Gullmarsplan og Globen. Har du tid til overs anbefaler vi at du tar en av bussene ut mot Värmdö og Stockholms skjærgård. Fra Sickla er det knapt en times tur til Stavsnäs, skjærgårdsbåtene og øyene.


Løp rundt Sickla sjø

Nært hotellet vårt ligger Sickla sjø. Her kan du gå eller løpe de 3,3 naturskjønne kilometerne rundt sjøen. Den sørlige delen av stranden vender mot Nackareservatets skog.

Arkitektskisse Clarion Collection Hotel i Sickla

Fakta: Nye Clarion Collection Hotel i Sickla

  • Åpner: Våren 2020
  • Antall hotellrom: 156
  • Restaurant: Ja
  • Konferanse: Ja, 3 fleksible konferanseområder og et arrangementområde
  • Treningsrom: Ja
  • Antall etasjer: 5
  • Arkitekt: White arkitekter Aktiebolag
  • Eiendomsbesittere: Atrium Ljungberg AB