Under en pressekonferanse 15. juni slapp grunnleggeren av Strawberry Petter A. Stordalen nyheten om at det skal  bygges enda et hotelltårn som skal knyttes sammen med Quality Hotel Arlanda XPO. Hotellet får etter utbyggingen 419 hotellrom og øker kapasiteten kraftig for flere og større messer og møter i Arlandaområdet. En stor del av det nye Airport City Stockholm blir messeområde, som kommer til å få navnet Scandinavian Xpo.

Scandinavian Expo at Stockholm Arlanda Airport
Planene er skyhøye for det nye området ved Arlanda. Byen som er under utbygging har fått navnet Airport City Stockholm!

"Potensialet som Arlanda har er enormt, og jeg elsker at vi har mulighet å være med i utviklingen av området" sier Petter A. Stordalen

Under pressekonferansen holdt Petter en inspirerende tale som  fikk ståeende applaus!

Petter A. Stordalen med personalet på hotellet

”Du kommer ikke til å kjenne deg igjen om to år”

For personalet på Quality Hotel Arlanda XPO er renoveringen etterlengtet. Nå pågår arbeidet med planlegge hvordan man skal bygge ett fantastisk hotell med et enormt messeområde.

Tobias Pettersson i det nåværende resepsjonsområdet

–  Det blir helt fantastisk! Du kommer ikke til å kjenne deg igjen om to år. Nå arbeider vi med å legge en plan på akkurat hvordan det skal se ut, sier Tobias Petterson, General Manager på Quality Hotel Arlanda XPO.

Når det gjelder utseende på bygningen er det klart at det blir enda et tårn, men andre detaljer er ikke helt spikret. Det som virkelig blir et løft for hotellet er at konferanseområdet og hotellet kommer til å oppleves mye mer helhetlig etter renoveringen.

– Det andre tårnet blir like høyt sin dette, om ikke litt høyere. De ulike delene av hotellet kommer til å knyttes sammen med en bro. I dag er konferanseavdelingen et stykke fra hotellet, men etter renoveringen blir det ikke så lange avstander, og det kommer til føles mer ut som et hotell med et messeanlegg. Det fortjener vi! sier Tobias Pettersson.

Gjestene kommer ikke til å bli spesielt forstyrret av renoverering og utbyggingsprosessen

– Vi kommer til å holde hotellet åpent gjennom hele prosessen, og renovere litt og litt. Vi kommer til å gjøre vårt beste for at gjestene ikke skal forstyrres, vi vil heller at de skal bli nysgjerrig på hva som skjer, avslutter Tobias Pettersson.

Hade halvtriste lokaler og uinspirerende omgivelser – si hei til Sveriges fresheste messeområde med perfekte plassering ved Arlanda. Strawberry satser stort og bygger ett hotelltårn til midt i nye Scandinavian Xpo! Når sees vi?

Om det nye hotelltårnet

  • Beregnet til å stå klart 2020
  • Det er det eksisterende hotellet Quality Hotel Arlanda XPO som skal renoveres og bygges ut
  • Hotellet kan tilby hele 419 hotellrom (i dag før utbyggingen er det 228 hotellrom)
  • Møte- og arrangementområdet blir enormt (hele 2323 kvm), 13 møterom og totalkapasitet for 720 personer
  • Hotellet kommer også til å få et stort fitnessområde og en lobbybar som man kan bruke som mingleområde