I februar i fjor sjekket den finske influenseren Joonas Pesonen inn hos Clarion Hotel® – og ble boende i et helt år! Nå skal suksessen gjentas i en litt annen form: tre finske influensere flytter inn i 100 dager. Møt dem her!

3 finnish influencers on a hotel bed
Dette er de tre som skal finne ut av hvordan det er å bo på hotell over en lang periode

Fikk du ikke med deg Joonas Pesonen som skulle gjøre Clarion Hotel® i Helsinki til hjemmet sitt i ett år? Les om det her.


Disse influenserne flytter inn i 2020

I februar flytter reisebloggeren Anna-Katri Räihä inn hos Clarion Hotel® Helsinki. I tillegg til å drive en blogg om reisene sine, jobber hun som miljørådgiver. Under oppholdet skal hun se på karbonfotavtrykket sitt gjennom de 100 dagene på hotell.

Til sommeren er det podcaster og journalist Tiia Rantanen som sjekker inn. Når du følger hennes opphold, får du serverert vitser (som du kanskje bør bruke Google translate for å forstå, dersom du ikke snakker finsk) og bilder fra restaurantbesøk og sene utekvelder.

Den tredje influenseren som pakker ut kofferten på hotellrommet, er den finske popartisten Robin Packalen. Følg ham mens han svømmer lengder i bassenget på taket av Clarion Hotel® Helsinki etter en lang dag i studio.

Trykk på navnene for å komme til Instagram-kontoene deres!

Møt de fremtidige gjestene

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/UgcsDRlEu9c


Etter hvert vil det også bli annonsert en fjerde gjest som skal sjekke inn. Følg hashtaggen #yearinclarion på Instagram for å få det med deg når det skjer!


Les mer