Den finske Snapchat-trendsetteren Joonas Pesonen tar med seg pikkpakk og planter og flytter inn på Clarion Hotel® Helsinki og søsterhotellet Clarion Hotel® Aviapolis – og på hotell skal han bo i et helt år.

Joonas Pesonen Clarion Hotel Helsinki
Den finske influenceren Joonas Pesonen foran Clarion Hotel® Helsinki

I en konkurranse for finske sosiale medier-influencere var det Joonas Pesonen som til slutt vant et temmelig uvanlig opphold på Clarion Hotel®: I et helt år fra og med 1. februar 2019 skal Joonas (og plantene hans) bo på to av våre hotell i HelsinkiClarion Hotel Helsinki og Clarion Hotel Aviapolis. Det gir ham god tid til å finne ut av om et hotellrom kan føles som et hjem, og denne innsikten vil følgerne hans i sosiale medier få ta del av.

Joonas-Pesonen-bed-hotelroom-Clarion-hotel-Helsinki

Joonas er kjent i Finland for å være en trendsetter på Snapchat, og i 2017 ble han kåret til Finlands mest positive influencer under finske Blog Awards.

Se videoen der Joonas selv forteller om oppholdet:

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/6rUkcJBtI0M

Vil du få med deg hvordan det er å bokstavelig talt bo på hotell? Følg Joonas på Instagram!


Drømmer du om å bli bittelitt kjendis? Ta inn på et Clarion Hotel i Helsinki, så får du kanskje sneket deg med i bakgrunnen på Joonas' Instagram story. Eller som han selv oppfordrer til i videoen over: Ta en drink med ham i skybaren på Clarion Hotel Helsinki eller en kopp kaffe ved frokosten.