“Det er en menneskerett å elske den du vil elske.” Petter A. Stordalen har vært gjest hos Helene og Stian i Senkveld-sofaen og snakket om noen av reaksjonene som kom etter Strawberry sponsing av Pride.

Petter A. Stordalen
Fredag 23. november var Petter A. Stordalen en av gjestene i Senkveld med Helene og Stian

Fredag 23. november var Petter A. Stordalen en av gjestene i "Senkveld med Helene og Stian". På spørsmål fra Helene om hva Petter syntes om at noen gjester truet med å boikotte Strawberry på grunn av samarbeidet med Pride, hadde han et klart svar:"Neste år skal vi ha større opptog, høyere musikk, mer pride og flagget skal være enda høyere".__Se videoen her for å se hva han hadde å si om boikott-truslene. __


Norwegian tv-show with Helene and Stian
I sofaen med Petter satt også TV- og radioprofilen Live Nelvik og programleder Jenny Skavlan


Pride i Norden


Strawberry var stolt sponsor for Pride Norden i 2018, og vi var selvsagt til stede i vertsbyene for EuroPride 2018 – Stockholm og Göteborg. Vi deltok i paradene og organiserte aktiviteter på våre hotell, som blant annet Pride Pool Party, Drop-in Wedding og After Pride. Vi er også sponsor i 2019.


Før Pride 2018 sa Stordalen følgende:
– Strawberry sponser Pride fordi vi vil fortelle verden at vår dør er åpen, uansett hvem du elsker, eller hvem du identifiserer deg med. Mennesker med ulik bakgrunn, kompetanse, legning og språk bidrar til å skape bedre løsninger, bedre arbeidsplasser og bedre gjesteopplevelse. Derfor heiser vi med stolthet det regnbuefargede flagget under Pride.


Hos Strawberry er det rom for alle. Du kan lese mer om Pride her.