Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Helsinki: 27. juni - 3. juli 2022

Hvert år samler titusener av mennesker seg i den finske hovedstaden og danser i alle regnbuens farger for å feire kjærlighet og mangfold i en sju dagers sammenhengende fest.

Hva skjer i Helsinki?

Velkommen til Finlands største menneskerettighetsmarkering og kulturfeiring! Årets tema er Møter, og setter fokus på viktigheten av møter mellom mennesker etter en særdeles ensom tid for mange. Pride skal være en plattform for kommunikasjon og inkludering for å skape samhold og forståelse, og du er hjertelig velkommen til å bli en del av fellesskapet!

 


 

I løpet av Helsinki Pride Week kan du se fram til en rekke tankevekkende workshops og fargesprakende arrangementer. Vi i Strawberry gleder oss litt ekstra til:

Prideparaden - 2. juli 2022

Det store høydepunktet i Helsinki Pride Week er Prideparaden på lørdag. Paraden starter klokka 13.00 fra Senatstorget, og danser gjennom hele byen fram til Kaivopustoparken, hvor hovedfesten sparkes i gang med en stor piknik.

Pride House - åpent hele uka

Årets Pride House er Museum of Contemporary Art Kiasma, midt i Helsinki. Pride House er knutepunktet for ulike seminarer og workshops, og er perfekt for deg som ønsker å utvikle deg og lære mer. Kom innom og delta - Pride House er åpent for alle!

 

Magiske øyeblikk fra Helsinki Pride Parade 2018

Over 100.000 i Helsinki Pride Parade 2018

Over 100.000 mennesker samlet seg i alle regnbuens farger i Helsinki Pride Parade 2018 i støtte for likestilling og menneskeretten til å være seg selv, og feiret kjærlighet og mangfold i en sju dager lang fest. Se bilder fra den fantastiske paraden her!

Se bilder fra Helsinki Pride Parade

Sterke stemmer i Pride-bevegelsen

La deg inspirere av menneskene som daglig jobber for like rettigheter og muligheter for alle!

Auroras historie

Aurora var alltid en kvinne!

Les om Aurora, som aldri var mann, men en kvinne som levde som en mann i 25 år før hun endelig fikk være seg selv. Aurora kommer også med sine dos & don'ts til hva man kan si - og ikke bør si - til transpersoner.

Les hennes historie
Når pappa er homofil

Carolin sin pappa kom ut som homofil “Er så stolt av han!”

Hva skjer når livet forandres uten at du selv har valgt det? Hvordan reagerer man når familien splittes og en av foreldrene plutselig kommer ut som homofil? For Carolin Solskär, 27, fra Sverige, ble dette en turbulent tid som til slutt førte til en viktig samtale som ga svar på mange spørsmål.

Les Carolins historie og råd
Foreldrenes historie

Stolte foreldre: “Utrolig viktig at det finnes gode forbilder”

Vi har truffet den ideelle organisasjonen Stolta föräldrar till HBTQ-barn (HBTQ er tilsvarende LHBT i Norge), og fått verdifulle tips fra foreldre som har gått igjennom sine egne “komme-ut” prosesser. 

Les mer om stolte foreldre
Derfor støtter vi Pride

Petter A. Stordalen om Strawberry og Pride: "Toleranse skaper trygghet, og trygghet gir åpenhet"

Les artikkelen
Alt du trenger å vite om Pride!

Hvorfor feirer vi egentlig Pride?

Hva betyr fargene i "regnbueflagget"? Og hvilke hendelser har vært med på å forme Pridefeiringen? Få svarene her.

Les alt du trenger å vite om Pride

Pride & Strawberry

Strawberry – Stolt partner til Pride i Norden

Du fikser Pride-stemningen - vi fikser hotell!

Bo best under Pride-feiringen!

Trenger du sted å bo under Pride-dagene, har vi flere hotell i Helsinki. Finn din favoritt og book i dag! Pride arrangeres også i flere andre byer der vi har hotell. Hva med å reise rundt på Pride-turnè i sommer? Vi har hotell i Norge, Sverige og Danmark også.

Finn ditt hotell
Room for all

Strawberry – Stolt sponsor for Pride

Vi bryr oss om mangfold, og arbeider hardt for like rettigheter og muligheter. Derfor er det med stolthet og glede at vi også i år er sponsor for Pride i hele Norden!

Tilbake til startsiden for Pride
3.1.9.007 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.