Lørdag 30. juni ble Oslo sentrum fylt med farger, ballonger og et folkehav av glade og feststemte mennesker. Oslo Pride Parade er for mange det store høydepunktet under Oslo Pride, og årets parade satte publikumsrekord!

Oslo Pride parade

Etter over en uke med feiring og debatter om skeiv kjærlighet og mangfold så var det klart for arrangementet som er det mest synlige i Oslo, etter 17. mai. Årets parade ble en suksess, aldri før har så mange deltatt eller sett på Oslo Pride Parade. 40.000 personer gikk i paraden, og hele 250.000 så paraden fra sidelinjen. Det var 138 grupper som deltok, blant annet Bygdepride, Fagottkoret, Hiv Norge, Bik Bok, Forsvaret og Strawberry. Med strålende vær gjennom hele dagen var dette en opplevelse som både tilskuere og deltakere kommer til å huske lenge.


Gjenopplev stemningen, gleden og kjærligheten gjennom disse bildene. Happy Pride!Strawberry – stolt partner av Pride


Hos Strawberry er du velkommen akkurat som du er. Vi er overbevist om at ulikheter mellom våre gjester og medarbeidere bidrar til unike hotellopplevelser og magiske møter. Mangfold gjør oss bedre. Vår dør står alltid åpen.


Her er det rom for alle.
Mer om Pride


Les alt om Pride og Strawberry


Feir Pride 2022 – full oversikt over steder og datoer


Vil du vite mer om Pride? Lurer du på hva regnbueflagget står for? Hvilke berømte hendelser har gjort Pride til hva det er idag? Les alt du trenger å vite om Pride!


Carolin sin pappa kom ut som homofil sent i livet. Les hennes historie her


Stolte foreldre: “Utrolig viktig at det finnes gode forbilder”


Stordalen om Pride-episoden han aldri kommer til å glemme: “Det ble en viktig markering”