Medlemskap
Atmosphere at the terrace of Stockholm Under Stjärnorna in Stockholm.

Stockholm Under Stjärnorna – en heftig takbar

Velkommen til Stockholms mest spennende rooftop! 50 meter over bakken midt Stockholm blir du møtt av en vibrerende takbar med gode drinker og morsomme arrangementer. Samle venner, familie eller kolleger og skap minner sammen under stjernene.

Sommerens mest begivenhetsrike takbar

God drikke, et stort utvalg av øl og vin, småretter og snacks å dele – på SUS (som baren noen ganger forkortes til) er det noe for enhver smak. Med en cocktail i hånden kan du nyte fantastisk utsikt over Stockholm. Ta med deg vennene dine, eller bli kjent med helt nye! Kinosulten? Om sommeren inviterer takbaren deg til utendørskino. Hold øye med Facebook-siden deres for ikke å gå glipp av alle de morsomme arrangementene som Stockholm Under Stjärnorna arrangerer.

Stockholms største takterrasse

SUS er ikke bare en av hovedstadens kuleste takbarer, det er også den største. Noen ganger beskriver de selve baren som en takpark på grunn av sin størrelse og grøntområder. Leter du etter et unikt sted å feire noe spesielt? Da trenger du ikke lete lenger! Stockholm Under Stjärnorna kan bestilles til private arrangementer der du og følge ditt kan nyte takbaren helt for dere selv. Dersom du planlegger et arrangement og er ivrig etter å vite mer, er du hjertelig velkommen til å kontakte SUS.

Aperol sprits at bar Stockholm Under Stjärnorna.Food at bar Stockholm Under Stjärnorna.

Stockholm Under Stjärnorna

Stockholm