I Stockholm kryr det av herlige hotellbarer som er perfekte steder å møtes og tilbringe hele kvelder på. Vi har listet opp noen av de aller beste i Stockholm!

Tak, At Six

ICEBAR - Hotel C Stockholm


Vasaplan 4, Stockholm city


Du har kanskje allerede besøkt verdensberømte ICEBARHotel C Stockholm? Hvis ikke er det på høy tid å sjekke ut denne kule baren. ICEBAR er verdens første permanente isbar og har en temperatur på -7 °C. For at du skal slippe å fryse, får du låne en varmende kappe og hansker. Interiøret og glassene er laget av klar is fra Torne Älv. Garantert verdt et besøk!


Hotel C Stockholm Ice bar_16_9Frister det med en drink i disse unike omgivelsene?


Blanche & Hierta, Cocktails At Six, TAK og Stockholm Under Stjärnorna - At Six & HOBO


Brunkebergstorg 2-6, Stockholm city


Designhotellet At Six tilbyr flere muligheter til å avkjøle strupen. I første etasje ligger Blanche & Hierta, en livlig, men avslappet vin- og delibar. En trapp opp fra hotellets lobby finner du Cocktail Bar At Six. Her blandes signaturdrinker hele kvelden i elegante omgivelser. Musikkunderholdningen løfter stemningen og gjør dette til et perfekt sted for mingling.


50 meter opp, på toppen av boutiquehotellet HOBO, finner du TAK og Stockholm Under Stjärnorna (SUS), sistnevnte holder åpent i sommerhalvåret. Både TAK og SUS (som ligger ved siden av hverandre) byr på storslåtte takterrasser med utsikt over hele byen. En nødvendighet hvis du skal ut med gjengen og ta en drink eller to en sommerkveld!


at six stockholm under stjärnornaSommerkveld på Stockholm Under Stjärnorna.


Hotellbaren og Rooftop Garden Bar - Clarion Hotel® Sign


Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm city


Bare noen steinkast fra sentralstasjonen, rett ved vakre Norra Bantorget, ligger Clarion Hotel® Sign. Med sin optimale beliggenhet er dette et perfekt sted å starte kvelden, kanskje med et glass bobler eller en øl. Baren i første etasje byr på herlige vibes, og kommer du hit en fredag eller lørdag kveld, kan du digge til musikken som DJ-en spiller live.


Dersom du er ute en solfylt vårdag eller en varm sommerdag, finner du hotellets Rooftop Garden Bar i 8. etasje, rett ved siden av Selma City Spa, i grønne og herlige omgivelser. Det er ikke alle som finner veien hit, så muligheten er stor for at du og selskapet ditt får være helt i fred her.


Rooftop Garden SignSlå dere til ro og nyt noe deilig å drikke på Rooftop Garden Bar.


Lykkes bar - Nordic Light Hotel


Vasaplan 7, Stockholm City


Nordic Light Hotel og Lykkes bar finner du en plass som laget for å skjemme bort seg selv og omgangskretsen sin for et øyeblikk. Her er blant annet et stort utvalg av vin og øl fra svenske mikrobryggerier.


nordic light lykke barHva skal det være?
Interessert i flere hotell i Stockholm? Ta en titt her for å se alle våre hotell i Stockholm!