Malmø er Skånes perle – fylt til randen med morsomme aktiviteter, spennende severdigheter og koselig restauranter og kafeer. Om du vil spise en god brunsj eller unne deg en deilig frokost i Malmø, har vi de beste tipsene til deg.

People eating brunch
People eating brunch

Restaurant Laziza

En 10-minutters spasertur fra Clarion Collection Hotel Temperance tar deg til Restaurant Laziza , som ligger på Baltzarsgatan 21. Her serveres det fantastiske retter fra det libanesiske kjøkkenet. I helgene kan du forsyne deg av en brunsjbuffet fylt med klassiske varmretter fra Libanon. Fra meze (flere småretter), persillesalaten tabulleh, herlig hummus og det tradisjonelle nybakte brødet til svenske klassiskere som vafler, gode oster, egg, fersk frukt og diverse salater. Omtrent halvparten av rettene er vegetariske og alle er gode og smakfulle. Buffeten koster 169 svenske kroner per person, 59 svenske kroner for barn mellom 2 og 5 år og 89 svenske kroner for barn mellom 6 og 10. Brunsjen serveres i helgene fra kl. 10.30 til 16.30, men restauranten er vel verdt et besøk selv på en vanlig hverdag.

Pappas flickor

Pappas flickor er en klassisk kafé, kun en kort spasertur østover fra Quality Hotel™ The Mill som ligger på Amiralsgatan. Hver søndag serverer Pappas flickor brunsjbuffet, med bordsettinger fra kl. 11-13 og kl. 13-15. Her kan du kose deg med laks, pastasalat, amerikanske pannekaker, frukt, og brød og croissanter med all slags fristende pålegg.

Systrar & Bröder

Sjarmerende kafé og bakeri i nærheten av Malmø Opera og byteateret. Hvis du er ute etter en god frokost i Malmö, kan du med fordel velge denne kafeen. Hverdager fra kl. 7.30-11, lørdager fra kl. 08-13 og søndager fra kl. 09-13 serveres de frokostbuffet som har alt du kunne tenke deg.

Her får du frokostblanding, müsli og yoghurt, ulike typer brød, pålegg som kokte egg, leverpostei, salami og flere typer oster og masse mer godt. Selvfølgelig kan du også forsyne deg av boller og annen søt bakst. Perfekt for deg som er morgenfugl og som vil unne deg selv en skikkelig luksusfrokost.

Buffeten koster 99 svenske kroner per person i hverdagene og 109 svenske kroner i helgene. For barn koster det 69 svenske kroner, og da er også kakao inkludert.

Frokost og brunsj hos Clarion Hotel® Malmö Live

En kort gåtur fra Älvsborgsbron ligger Clarion Hotel® Malmö Live Ikke bare får du bo fint og komfortabelt, du får også nyte godt av frokost og brunsj. Frokosten har et komplett utvalg av alt du måtte trenge for å takle en lang dag i byen. I tillegg til den deilige frokosten har du også to populære og rimelige restauranter på stedet.

 Frokost, Clarion Hotel Malmö Live Frokosten på Clarion Hotel Malmö Live består av alt og enda litt.

Det er mye digg å spise i Malmø

Som du ser har byen en god matkultur med inspirasjon fra flere forskjellige kulturer. Vi gir deg gjerne flere tips til steder å bo i Malmø eller streetfood du er nødt til å smake.


Les mer om flere fantastiske brunsjer og frokoster

...eller les mer om hva Malmø kan tilby deg