MedlemskapMine bookingerKundeservice
Social atmosphere at bar The Terrace in Malmö.

The Terrace – en unik takterrasse midt i Malmö

The Terrace er en levende takterrasse midt i sentrum av Malmö som tilbyr spritzy cocktailer, kald øl og småretter rett fra grillen. Det er et levende sted som transporterer deg til downtown Miami i sommermånedene.

En grønn oase under Malmös himmel

The Terrace er bygget på det laveste tårnet av bygningen til Clarion Hotel® Malmö Live med nydelig utsikt over kanalen og bykjernen. Terrassen har en grønn atmosfære som passer både til afterwork, bursdagsfeiring eller å henge med familien. Den grønne oasen som The Terrace tilbyr er åpen i de varme månedene av året. Her kan du forvente deg fin musikk, urban hagefølelse og et fint sted å henge.

Pizzaovn på The Terrace 2023

The Terrace tilbyr et velsmakende utvalg av både god drikke og småretter. Hvem vil ikke tilfredsstille sulten med en rykende pizza på en takterrasse med utsikt over hustakene i Malmö? Sandra Mastio sørger for at du kan gjøre nettopp det når du besøker The Terrace i sommer. Fra og med 2023 gjør pizzarestauranten MASTIO en takover på terrassen og gjør opplevelsen enda mer spesiell – dette vil du ikke gå glipp av!

Party at bar The Terrace in Malmö city with a nice view.Drinks at social bar The Terrace in Malmö.Music event at bar The Terrace in Malmö.Food at bar The Terrace in Malmö.

The Terrace

Malmø

Meny

Åpningstider

Middag

Mandag - Søndag: 17:00 - 22:00

Adresse

Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö

Kontakt

E-post: book@clarionlive.se