Et måltid er en opplevelse fra du kommer inn dørene på restauranten til du betaler regningen, og noen restauranter vil gjøre opplevelsen enda litt mer opplevelsesrik for deg. Her er 6 konseptrestauranter du kan finne i Stockholm:

Icebar Stockholm
Summer field during sunset in the nordics.

Ikke gå glipp av sommersalget vårt!

Book your summer holiday for a really good price – view all our summer offers here!
chevronRight

Izakaya


Adress: Brunkebergstorg 2-4, 111 51 Stockholm


Izakaya betyder ölhall på japanska, och det är från de klassiska japanska ölhallarna och Osakas bargator som restaurangen har hämtat inspiration från. På Izakaya serveras det fantastiska rätter med smaker från japan och lagade av nordiska råvaror. Både rätterna, som gärna får delas av hela sällskapet, och inredningen bjuder in till en social och familjär stämning.


Izakaya - interior_16_9Alltid en festlig stämning på Izakaya.


Izakaya - food & beer_16_9Är det någonstans du ska dricka sake, så är det här. Låt restaurangens sakesommelier hjälpa dig att hitta passande dryck till dina smaklökar.


Lasse i Gatan


Adresse: Västerlånggatan 60, 111 29 Stockholm.


Lasse-i-gatan-stockholm-pirate-restaurant


Midt i Gamla stan i Stockholm befinner det seg en restaurant som hyller piratlivet med god mat og drikke. Lasse i Gatan er en eksotisk restaurant som byr på en fantastisk stemning som hentet rett ut fra det tidlige 1700-talls Sverige, krydret med pirater og livemusikk.
Baren har selvfølgelig alle piraters favorittdrikke rom og deilige drinker til den litt mindre hardbarkede piraten.


Flott mat, rikelig med rom, tidsriktig livemusikk og piratuniformer gir en herlig karibisk følelse midt i Stockholm. Kanskje piratlivet er noe for deg? “Yo-ho-ho, and a bottle of rum!”.


ICEBAR Stockholm


Adress: Vasaplan 4, 111 20 Stockholm


Visst, det här är en bar och ingen restaurang, men vi kunde bara inte hålla oss från att skriva om detta häftiga ställe. Vilket faktist är världens första permanenta isbar – och den ligger mitt i Stockholm. På ICEBAR är det minusgrader året om, och kan därför alltid servera drinkar i glas gjorda av is. All is i baren, från den du sitter på till den du dricker ur, är hämtad från Torne Älv.


strawberry_sweden_stockholm_hotels_accommodation_bars_nightclub_bars-near-me_icebar_icehotel_ice_sculpture-Original-Landscape_Strawberry_16_9Det går även att boka in ditt sällskap för att skapa isskulpturer tillsammans med en erfaren isskulptör.


strawberry_sweden_stockholm_hotels_accommodation_bars_nightclub_bars-near-me_icebar_ice_cocktails_cheers-Original-Landscape_Strawberry_16_9Kalla drinkar kräver varma handskar.


Sjätte Tunnan


Adresse: Stora Nygatan 43, 111 27 Stockholm


Alt var bedre før, sies det. Idémakerne bak Sjätte Tunnan sier seg nok enige i det. De har skapt en middelalderrestaurant som tar deg 580 år tilbake i tid, midt i Gamla Stan i Stockholm. Sjätte Tunnan tilbyr ulike former for middelaldersk underholdning i form av ildslukere, magedansere og tryllekunstnere. Som musikalsk innslag får du toner av feler, dreielirer og sekkepiper. I tillegg serveres det ekte mjød, og personalet utkledd i hose og serk er som tatt ut av 1400-tallet. Det må også nevnes at maten som serveres er inspirert av faktiske middelalder-retter. Med andre ord: Ønsker du en reise tilbake i tid, er dette stedet å besøke.


Hermans


Adresse: Fjällgatan 23B, 116 28 Stockholm


Come give peas a chance! Det er slagordet til den plantebaserte restauranten Hermans ligger i bydelen Södermalm. Her kan du forsyne deg av den plantebaserte bufféen med inspirasjon og smaker fra alle verdens hjørner. Og for all del - smak på de hjemmelagde dessertene som er laget fra Hermans eget veganske bakeri. Havner du i en matkoma etterpå er det bare til å legge seg i en av hengekøyene og nyte utsikten over Gamla Stan, Djurgården og Stockholms havn.


The Social Bar & Bistro


Norrmalm, Solna og Globenområdet


Et restaurantkonsept som serverer klassiske bistroretter – med en moderne twist. Dette er restauranter som passer alle, uansett preferanser. Alt i et avslappet miljø som får deg til å føle deg som hjemme. Alt til en veldig rimelig penge. Og er du bare litt tørst er det bare å komme innom for en god drink eller kald øl. Alle The Social Bar & Bistro drives i forbindelse med et av våre hotell – så hvis det blir en sen kveld og tunnelbanen har sluttet å gå så er det enkelt å finne en seng for natten likevel. Sjekk The Social Bar & Bistro på: Clarion Hotel® Sign, Quality Hotel™ Friends og Quality Hotel™ Globe.


The Social Bar & Bistro - meat dish_16_9Klassiske bistroretter med en moderne twist.


The Social Bar & Bistro - _16_9Gode drinker i en pulserende atmosfære, perfekt for din neste afterwork.
Finn flere spennende restauranter i Stockholm

Summer field during sunset in the nordics.

Ikke gå glipp av sommersalget vårt!

Book your summer holiday for a really good price – view all our summer offers here!
chevronRight