strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
A fish dish being served at the NÒR restaurant .

NÒR Södermalm

Nordiske retter med påvirkning fra Sentral-Europa

Book nå

Velkommen til en restaurant som vekker alle sanser. NÒR serverer populære og klassiske retter med moderne vri, midt i Stockholms populære bydel, Södermalm. Legg til litt luksus i hverdagen, eller start helgen på beste måte med venner og familie.

Norden møter Sentral-Europa

På NÒR blir du møtt av en meny full av retter i nordisk ånd. Kjøkkenet hyller nordisk kokkekunst kombinert med moderne og spennende elementer fra Sentral-Europa. Rettene er godt tilberedt og laget av lokale råvarer med opprinnelse i våre skandinaviske skoger og land. Slå deg ned i en avslappet og uformell atmosfære, og nyt nye versjoner av berømte klassikere. Du er velkommen til å hylle historien sammen med NÒR - på en moderne måte.

Stockholms beste beliggenhet for mat og drikke

NÒR ligger i ett av Stockholms mest restauranttette områder, Södermalm, ved siden av hotellet Clarion Hotel® Stockholm. Med nærhet til flere av byens mest fantastiske shoppinggater, gallerier og barer er NÒR en perfekt møteplass til både after-work og tre-retters middag i selskap med gode viner. Eller hvorfor ikke som et stopp under en klassisk barrunde på Södermalm? Velkommen til NÒR, uansett anledning.

NÒR Södermalm

Colorful fish dish at restaurant NÒR.Cutting up a burrata on a plats at restaurant NÒR.A chocolate brownie for desert at restaurant NÒR.

NÒR Södermalm

Stockholm

Meny

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Ringvägen 98, 104 60 Stockholm
 • contactPhoneTelefon
  +46 8 462 10 00
 • emailContactE-post
  sodermalm@restaurant-nor.com
 • calendarBooking
  Book nå