Medlemskap
Relax area at Clarion Collection Hotel Uppsala.

Treningsrom og velvære på Clarion Collection® Hotel Uppsala

Ta vare på kropp og sjel på Clarion Collection® Hotel Uppsala. Her kan du nyte tid i saunaen og en avkoblende relax-lounge – for ikke å nevne det nyrenoverte treningsrommet. Velkommen til et sted som ånder harmoni.

Sauna og relax-lounge

Relax-avdelingen på Clarion Collection® Hotel Uppsala er stedet for å samle ny energi, senke skuldrene og koble helt av. Det er kanskje nettopp det du trenger etter en lang uke med jobb og hverdagsaktiviteter? Slapp av i en tørrbadstu i aspetre eller dampbadstu, eller slå deg ned i den innbydende loungen med litt frukt og noe godt å drikke. Relax-avdelingen må bookes på forhånd via relaxccuppsala@strawberry.se. Og du, du trenger ikke å bo på hotellet for å booke deg inn på relax-avdelingen.

Avkoblende pakke

Fra klokken 7:00 til 9:00 eller 9:00 til 11:00 kan du starte dagen på beste måte med pakken, Early Bird – to timer avkobling med frokost inkludert. Er du ikke en morgenfugl så kan du heller booke Night Owl med middagsbuffet inkludert, enten fra 17:00 til 19:00 eller 19:00 til 21:30. Eller hvorfor ikke høyne avkoblingsopplevelsen enda litt til med pakke, Treat & Relax, hvor et eksklusivt Spa Ritual Set fra Maria Åkerberg er inkludert? Ved større grupper, opptil 15 personer, kan man booke hele relax-avdelingen for privat bruk med pakken, Chat & Relax.

Hold deg aktiv

For deg som liker å holde deg i fysisk aktivitet kommer treningsrommet på Clarion Collection® Hotel Uppsala ikke til å skuffe. Her finner du treningsutstyr for en rekke forskjellige treningsformer, i et lyst lokale med store vinduer. Om noen timer i treningsrommet og relax-avdelingen ikke er nok, så gjør nok en hotellovernatting susen. Praktisk nok finner du både god mat og herlige hotellsenger under ett og samme tak. Velkommen!

The gym at Clarion Collection Hotel Uppsala.Cosy seating area in the relax lounge at Clarion Collection Hotel Uppsala.People in white bathrobes at Clarion Collection Hotel Uppsala.Shower and sauna in the relax facility at Clarion Collection Hotel Uppsala.Gym equipment at Clarion Collection Hotel Uppsala.

Clarion Collection® Hotel Uppsala

Uppsala

Åpningstider og priser

Treningsrom  • Alle dager: 06:00 – 22:00
Relax-avdeling  • Alla dager: 07:00 - 21:30
Priser treningsrom og relax  • Overnattende gjester: Gratis (medlem)/85 SEK (ikke-medlem)

  • Øvrige gjester: 145 SEK (medlem)/175 SEK (ikke-medlem)
Pakkepriser  • Early Bird: 250 SEK

  • Night Owl: 300 SEK

  • Treat & Relax: 400 SEK

  • Chat & Relax: 2000 SEK (max 15 personer)