Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Uppsala Uppsala ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Uppsala

Uppsala,  Sverige

Velkommen til det koselige og personlige hotellet med perfekt beliggenhet i Uppsala. Når du bor hos oss er du i nærheten til alt som byen har å tilby. Frokost, fika og kvedsmat er alltid inkludert.

Clarion Collection® Hotel Uppsala 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

På Clarion Collection Hotel Uppsala blir du ønsket velkommen til hjemmekoselige omgivelser i en historisk bygning. Sentralt beliggenhet til alle attraksjonene i Uppsala, fika, kveldsmat inngår hver dag, og perfekte møtelokaler gjør at dette hotellet tilbyr noe for alle!

Uppsala sentrum rett utenfor døren

Når du bor på Clarion Collection Hotel Uppsala bor du ideelt til for å utforske byen. Trendige restauranter ligger bokstavelig talt rett rundt hjørnet og severdigheter som slottet, den kjente katedralen og hovedgaten ligger bare noen minutter unna.

Clarion Collection Hotel Uppsalas beliggenhet gjør det enkelt for deg å komme hit uansett om du går går, kjører bil eller reiser kollektivt. Uppsala sentralstasjon ligger kun 200 meter unna hotellet. 

Hjemmekoselig og  komfortabelt - fika og kveldsmat inkludert hver dag 

På Clarion Collection Hotel Uppsala er det hjemmekoselige omgivelser og hyggelig personal. På våre smakfullt innredede hotellrom bor du komfortabelt og du starter dagen med en nydelig frokostbuffet. Den hyggelige restauranten vår byr på klassiske retter og drinker. Fika og kveldsmat er alltid inkludert når du bor hos oss!

Treningsrom og relax

Treningsrommet vårt, som er gratis for hotellets gjester, er utstyrt med moderne treningsapparater, tredemøller og frivekter. For de som ønsker litt ekstra avslapning er det også mulig å nyte tørrbadstuen og dampbadstuen i vår nyoppussede relaxavdeling. Slå deg ned i den innbydende salongen med litt frukt og noe godt å drikke omringet av en harmonisk atmosfære.

Moderne lokaler for alle møter

Du er velkommen til å ha både møter og konferanser på hotellet, om dere ønsker å overnatte eller ikke. Våre møtelokaler passer til alle slags møter - fra mindre, intensive møter og seminarer til konferanser og større eventer. Vårt profesjonelle personal guider deg gjennom planleggingsprosessen og sikkerstiller at møtet/konferansen blir en suksess!  

Vår sentrale beliggenhet gjør møtet deres på Clarion Collection Hotel Uppsala komfortabelt. Vår parkeringsplass gjør det enkelt å komme hit med bil og kommer du fra utlandet er det bare 17 minutter til/fra Arlanda flyplass med tog. Stockholm City ligger omtrent en time unna.

Ta en drink eller to i lobbybaren

Kom ned til lobbybaren vår for å koble av med noe å drikke, eller for å spise noe enkelt fra vår barmeny. Vi garanterer et høyt nivå av hygge!

Et hotell med historie

Hotellbygningen stammer fra 1950-tallet og ble oprinnelig bygget for håndtverkere. Det gikk under navnet 'Hantverkshuset'. Vi har bevist valgt å bevare og hedre byggets historie. Husets opprinnelige 18 håndtverkere og deres yrker er representert med symboler og autentiske gjenstander flere steder på hotellet, spesielt i konferanselokalet, resepsjonen og restauranten finner du alt fra smijern- og glasskunstverk til kobberrør, alt relatert til håndtverkernes historie.

Som følge av god gammel svensk byggetradisjon ble en blyforeseglet kobberboks gjemt et sted i husets fundament. Denne boksen er nå gjenfunnet og innmurt på nytt, denne gangen er den synlig og opplyst for våre gjester ved resepsjonen. Tradisjonen blir videreført!

Kontakt

  • Storgatan 30 753 30 Uppsala , Sverige

Finne frem til hotellet

Tog

Tog til Uppsala C

Til/fra Arlanda flyplass

Tog til/fra Uppsala C tar 17 min

Taxi

Vi anbefaler Uppsala Taxi, telefon +46 18 100 000

Om Clarion Collection Hotel Uppsala

Antall hotellrom

95

Antall konferanserom

5

Avstand til flyplass

Arlanda flyplass: 35 km.
17 min med tog, ca 30 min med bil.

Avstand til Uppsala C

200 meter

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.