Medlemskap
typeWarning
Problemer med å booke avtalepriser

Før øyeblikket har vi problemer med noen av våre avtalepriser. Kontakt kundeservice hvis du ikke får booket hotellrom til bedriftsavtalepris. Kundeservice har en magic touch som kan fikse det for deg! Beklager ulempen.

close
Terrace view at Elements Spa in Sundsvall.

Elements Spa i Sundsvall – takbasseng med utsikt

Book nå

Elements Spa er et spa-konsept skapt av Clarion Hotel® som lokker med avslapning for alle sanser. Her er tanken at du skal hente energi for å havne i ditt rette element. I Sundsvall finner du dette moderne spa i 5. etasje på Clarion Hotel® Sundsvall med nærhet til alle byens attraksjoner.

Takterrasse med en av byens beste utsikter

Elements Spa ligger i sentrum av Sundsvall og inviterer sin takterrasse med basseng og utsikt over byens hustak og majestetiske fjell til et forlokkende spa. Her inne finner du også basseng, tørr- og dampbadstue, herlige behandlinger og velsmakende mat- og drikkealternativer.

Feststemning i helgene

På hverdager er det et perfekt sted å samle energi og nyte roen, mens det i helgene forvandles til en fantastisk pool club med internasjonale vibber. Så uansett om du vil besøke spaet alene, med din kjære eller bestevennene dine vil Elements Spa gi deg akkurat den opplevelsen du er ute etter!

Et fullt utstyrt treningsstudio

For deg som vil lade litt ekstra opp før eller etter spabesøket ditt, kan også ta en tur til det fullt utstyrte treningsstudioet. Der finner du romaskiner, løpemølle, spinningsykler, frivekter og mye mer. Etterpå kan du hvile på den herlige solterrassen eller slappe av i en av badstuene. Eller hvorfor ikke bestille time for en herlig behandling? Til Elements Spa kommer du for å føle deg bra i både kropp og sjel!

The reception at Elements Spa in Sundsvall.Outdoor pool at Elements Spa in Sundsvall.Lounge area at Elements Spa in Sundsvall.The terrace at Elements Spa in Sundsvall.

Elements Spa

Sundsvall

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

 • Mandag

 • Tirsdag - Torsdag

  16:00 - 20:00

 • Fredag

  12:00 - 20:00

 • Lørdag

  10:00 - 20:00

 • Søndag

  10:00 - 16:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Skepparegatan 9, 852 34 Sundsvall
 • contactPhoneTelefon
  +46 60 606 27 10
 • emailContactE-post
  sundsvall@elementsspa.co
 • calendarBooking
  Book nå