Medlemskap
Jacuzzi on the rooftop at Clarion Collection Hotel® Slottsparken, with a city view.

Ny energi – Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Ta vare på kropp og sjel i relax-området på Clarion Collection® Hotel Slottsparken. Badstue, jacuzzi, treningsstudio eller kaldkulp – velg avslappingen som fyller deg med ny energi. Ta med en venn, eller kom alene, og unn deg litt luksus.

Jacuzzi med utsikt over byen

Slapp ordentlig av på Clarion Collection® Hotel Slottsparken i sentrale Linköping, rett ved siden av Domkirken. I hotellets relax-avdeling kan du nyte en takterrasse med utsikt over den pulserende byen, samtidig som du slapper av og lytter til den boblende lyden av en varm jacuzzi. Svett ut dagens bekymringer i badstuen og samle energi for dagene som kommer. Velkommen til Clarion Collection® Hotel Slottsparken.

Treningsstudio og kaldkulp

Er du en person som slapper av når det skjer litt mer? Da kan du legge fra deg badekåpen og øke pulsen nede på treningsstudioet, som er utstyrt med frie vekter og kondisjonsutstyr. Det finnes ingen fasit for hvordan du best slapper av og samler ny energi. Hvis jacuzzien eller treningsstudioet ikke er nok, er kanskje et kaldt bad akkurat det som trengs? Sørg for å varme deg skikkelig i badstuen før du kvikner skikkelig til i hotellets kaldkulp!

View from the pool at Clarion Collection® Hotel Slottsparken in Linköping.

Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Linköping

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Storgatan 76, 582 28 Linköping
  • contactPhoneTelefon
    +46 13 13 02 00
  • emailContactE-post
    cc.slottsparken@strawberry.se