Medlemskap
Exterior of Clarion Hotel® Sea U in Helsingborg.

Luksuriøst takbassent på Clarion Hotel® Sea U

I Helsingborg finner du ikke bare koselige parker, restauranter og mange morsomme aktiviteter, men også fine muligheter til avslapning! Clarion Hotel® Sea U tilbyr for eksempel et luksuriøst takbasseng på terrassen hvor du kan nyte både basseng og fantastisk utsikt over havet og byen.

En god måte å roe ned eller lade opp på

Noen timer i det luksuriøse bassenget på hotellets takterrasse kan få hvem som helst til å slappe av etter en dag på jobben. Men det er et like populært sted for vennegjengen for å lade batteriene til kvelden eller for hotellgjesten som ønsker en virkelig god start på dagen. Ta noen svømmetak eller innta en behagelig posisjon ved bassengkanten og bare nyt atmosfæren.

Kombiner med en god økt i treningsstudio

I tilkobling til takbassenget finner du også et treningsstudio hvor du kan kvitte deg med litt overskuddsenergi. Perfekt dersom dere er flere i selskapet som ønsker forskjellige ting eller for deg som vil trene først og slappe av etterpå. I treninggstudioet finner du maskiner, løpemøller og frivekter tilpasset alle muskelgrupper.

Outdoor pool at Clarion Hotel® Sea U in Helsingborg.View from the rooftop pool at Clarion Hotel® Sea U in Helsingborg.Rooftop pool at Clarion Hotel® Sea U in Helsingborg.

Takbasseng

Helsingborg

Priser og åpningstider

Utendørs Dipping Pool


Tilgang til Dipping Pool er ikke inkludert i romprisen.
Det er et begrenset antall plasser, husk å booke tid.


Pris 195 SEK per time
Aldersgrense 12 år i selskap med en forelder
Badekåpe og tøfler er inkludert