Medlemskap
Woman relaxing in a pool.

Unn deg spa og velvære i Sarpsborg

Neste gang du besøker Sarpsborg bør du benytte anledningen til å unne deg en hyggelig avslapning på spa. Byen har mye å tilby både voksne og barn. Her finner du historie, kultur, nydelige spisesteder og et høyt fossefall. På spa kan du nyte en rolig atmosfære, bad og deilige behandlinger.

Sarpsborg året rundt

Den tusen år gamle byen Sarpsborg, som ligger mellom Oslo i Norge og svenskegrensen, er en vakker by å besøke om sommeren. Utforsk en av Europas høyeste fossefall Sarpsfossen ved elven Glomma, besøk et museum og lær mer om byens spennende historie eller nyt en piknik i en park. Dersom du er i Sarpsborg når været er litt dårlig, vil et avslappende spa vente på deg i stedet. Noen ganger er det akkurat dette som trengs for å bringe ny energi til alle gjøremålene i hverdagen!

Spa alle dager

Quality Hotel™ Sarpsborg er du velkommen hver dag, året rundt. Det er et veldig populært familie- og konferansehotell. Hotellets konferansegjester blir møtt av fleksible arbeidsrom med moderne teknologi. Alle små gjester er velkomne til å oppdage Badeland og Superland, og for de som lengter etter fred og ro er det koselige Velvet Spa. Her kan du nyte profesjonelle hud- og velværebehandlinger med inspirasjon fra hele verden.

Sarpsborg

Spa og velvære

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage