Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Sarpsborg

Ikke mer enn 50 minutter med bil fra Oslo og et par mil fra Sverige ligger Sarpsborg i Østfold, med elven Glomma rennende gjennom byen. Sarpsborg kalles også for solbyen, da det er nettopp her det er flest soldager i Norge.

I Sarpsborg ligger vårt store opplevelseshotell Quality Hotel Sarpsborg med slagordet ”Norges morsomste hotell”. Her kan både voksne og barn boltre seg på svære områder for aktivitet, lek og moro. Hotellet har et eget aktivitetssenter, Superland, med klatreløype, klatrevegg, lekelabyrint, minigolf og ballbinge. I tillegg kan hotellet friste med et 2000 kvadratmeter stort badeland med både basseng, sklier, boblebad, badstue og kafé. Like ved hotellet ligger også INSPIRIA Science Center, et perfekt sted for nysgjerrige barn og familier som liker spennende opplevelser. Barna vil nok også like seg i Eventyrfabrikken i Sarpsborg sentrum, Norges største innendørs lekeland. Om du skal ha møter eller konferanse i Østfold med kort vei til både Moss lufthavn Rygge og Oslo, har vårt hotell i Sarpsborg ikke minst 14 møtelokaler med plass til 2000 deltakere, samt restaurant og bar. Både Fredrikstad og Halden ligger like ved, og fra Sarpsborg er det heller ikke langt til Strømstad og de fantastiske Kosterøyene i den svenske skjærgården.
Les mindre
7 hotell i Sarpsborg

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.