Medlemskap
The pool at the spa facility at Sommerro, Vestkantbadet.

Vestkantbadet – et spaparadis sentralt i Oslo

Book nå

Velkommen til 1400 kvadratmeter med velvære! Avskjermet, men likevel sentralt plassert på toppen av Frogner, finner du denne avslappingsoasen. Gi litt ekstra kjærlighet til kropp og sjel i en fredelig atmosfære.

En komplett spaopplevelse

Vestkantbadet ligger sentralt i Oslo, på hotellet Sommerro, og strekker seg fra inngangspartiet og helt opp til hotellets magiske takterrasse. Unn deg en dag, eller hvorfor ikke flere dager med skikkelig avslapping på det kulturhistoriske Vestkantbadet. Relax-avdelingen tilbyr svømmebasseng, kaldkulp, tørrbadstue, infrarød badstue, relax-butikk, seks ekspressbehandlingsrom for ansikt, hår og sminke, samt fire behandlingsrom for førsteklasses massasjeopplevelser for kropp, rygg og nakke.

8-timers rekreasjon

Relax-avdelingen utgjør en viktig brikke i Sommerros 8-timersregel: en balansert dag består av 8 timer søvn, 8 timer arbeid og 8 timer rekreasjon. På Vestkantbadet er fokuset fullstendig på rekreasjon. Slapp av og lad opp batteriene i spaavdelingen, svett ut ukens bekymringer på treningsstudioet, og avslutt dagen med en deilig, smaksrik middag i en av hotellets fantastiske restauranter. Og ikke minst, nyt den imponerende utsikten over hele Oslo.

Tren på Vestkantbadet

Vestkantbadets treningsstudio tilbyr en unik treningsopplevelse for medlemmer og gjester som overnatter på hotellet. Med 400 kvadratmeter utstyrt med toppmoderne treningsutstyr som passer for de fleste treningsformer, kan du velge det som passer deg best! Teamet på Vestkantbadet står klare til å hjelpe deg med et treningsprogram skreddersydd etter dine mål og behov, slik at du forlater treningsstudioet full av ny energi. Hjertelig velkommen til Vestkantbadets treningsstudio.

Indoor pool at the spa facility at Sommerro.Makeup station at Vestkantbadet in Oslo.The Sauna at Vestkantbadet in Oslo.Changing rooms at Vestkantbadet in Oslo.

Vestkantbadet

Oslo

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 40 49 50
 • emailContactE-post
  vestkantbadet@sommerrohouse.com
 • calendarBooking
  Book nå