strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
The interior of To Søstre i Oslo.

To Søstre – Afternoon Tea og Champagne på Sommerro

Book nå

Et besøk på To Søstre er en deilig pause fra hverdagen. Her kan du nyte Oslos beste afternoon tea og bli med på en reise fra salt til søtt fra en meny som endres etter årstidene. Visste du at det også finnes en egen Champagne-vogn?

Afternoon tea i elegante omgivelser

Hos To Søstre på Sommerro i Oslo kan du nyte byens beste afternoon tea i elegante omgivelser. Med grønne planter og naturlig lys er scenen satt for en pause fra hverdagen. Drøm deg bort i interiørdesign inspirert av Asbjørnsen & Moes eventyr, Østenfor sol og Vestenfor måne, med matchende te-sett designet av GRECODECO og William Edwards. Navnet, To Søstre, er hentet fra prosjektnavnet til Oslo Lysverker, som arkitektene, Bjercke & Eliassen, står bak.

Salt og søtt av prisbelønt konditorteam

Den britiske kjøkkensjefen, Jonathan Howell, har hentet hjem det beste fra klassisk tradisjonell afternoon tea, og lagt til en Sommerro-tvist som har blitt vår ettermiddagste. Det prisbelønte konditorteamet, Jared Jiann Lih Chuah og Aziz Muhammad, står bak menyen, som virkelig er en reise fra salt til søtt – først smørbrød, scones, og så søtsaker. Og det beste av alt: du kan spise alt med fingrene. Menyen endres etter årstidene og råvarene er i sesong.

Champagne-vogn og selvspillende piano

På To Søstre finner du også en Champagne-vogn som byr på det beste fra Les Cinq Filles. Du kan også velge og vrake i gode smaker fra en spennende tipsy tea-meny, samt et stort utvalg av alkoholfrie drinker. Visste du at To Søstre også har et selvspillende Steinway Grand Piano, et av få i Norge? Pianoet sørger for lun stemning med kjente låter, satt sammen av To Søstres egen musikkurator og jazzpianist, Maren Selvaag.

Afternoon tea at To Søstre in Oslo.Champagne, tea & snacks at To Søstre in Oslo.Colorful sandwich at hotel Sommerro in Oslo.Man playing the piano at hotel Sommerro in Oslo.

To Søstre

Oslo

Meny

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 40 49 30
 • emailContactE-post
  eh@sommerrohouse.com
 • calendarBooking
  Book nå
 • Kjappe fakta om To Søstre

  • Beliggende på vakre Sommerro ved Solli plass i Oslo
  • Afternoon tea i elegante og stilfulle omgivelser
  • Prisbelønt konditorteam, bestående av Jared Jiann Lih Chuah og Aziz Muhammad
  • Champagne-vogn og selvspillende Steinway Grand Piano