Medlemskap
Lounge area at THIEF SPA in Oslo.

Thief Spa i Oslo – der byen møter naturen

Book nå

På Thief Spa der den norske naturen med hav, skog og lys har inspirert interiørarkitekten, kan du nyte en fantastisk spaopplevelse med behandlinger fra hele verden. Unn deg en spahelg på THE THIEF langt unna hverdagen og kom til en verden full av trivsel, balanse og avslapning.

Et spa i Oslos moderne havneområde

Tjuvholmen er en liten holme sentralt i Oslo og her finner du hotellet THE THIEF. Med fantastisk utsikt over Oslofjorden er et opphold på dette veldig populære spahotellet en heftig opplevelse. Den modige kan til og med prøve et vinterbad i Oslofjorden! Rommene er sjenerøse og luksuriøse. I restauranten, Theif Restaurant, blir du servert førsteklasses retter og om kvelden kan du nyte en drink på den elegante takterrassen omgitt av et vakkert fjordlandskap.

Spakultur fra hele verden

THE THIEF har vært nettopp en tyv når det kommer til utvalget av behandlinger på spaet. Her kan du nemlig blant annet få behandling med marokkanske leire, ansiktsbehandlinger fra Hollywood, varmeterapi fra Finland og tyrkiske hamanbad Ganske enkelt de beste spa-ideene fra hele verden! Du kan også besøke det topp moderne treningsstudioet eller svømme i bassenget som ligner en vik, opplyst av stjernelys fra taket. Eller hvorfor ikke bade i badstue og prøve regn-, damp- og masasjedusjene!

Spa treatment at THIEF SPA in Oslo.The sauna at THIEF SPA in Oslo.Indoor pool at THIEF SPA in Oslo.Spastol på THIEF SPA i Oslo.

THIEF SPA

Oslo

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Landgangen 1, 0250 Oslo, Norway
 • contactPhoneTelefon
  +47 24 00 40 00
 • emailContactE-post
  stay@thethief.com
 • calendarBooking
  Book nå