strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
The interior at Thief Restaurant in Oslo.

Thief Restaurant – det perfekte sted for matelskere

Book nå

Med en kombinasjon av Oslos råeste beliggenhet på Tjuvholmen, moderne og stilfullt interiør og en meny for alle matelskere, er det ikke rart Thief Restaurant er så populær. Leter du etter en restaurant for å virkelig nyte kvelden til det fulle, er dette stedet!

The Thiefs hjerte

Thief Restaurant kan anses å være hotellet THE THIEFs hjerte og sjel. Har du sett på tv-serien, Exit, på NRK, har du allerede fått et innblikk i hvordan restauranten ser ut. Omgitt av verdenskjent kunst og en elegant atmosfære, kan du nyte nordiske smaker som turister reiser halve verden rundt for å oppleve. Fordelen for alle matelskere der ute er at du ikke trenger å være gjest på hotellet for å fortære et bedre måltid med noe godt i glasset her.

Lokale og økologiske råvarer

Rettene som danderes pent på tallerkenen er av nordiske råvarer med inspirasjon fra hele verden. Stikkordene er sunt, bærekraftig og perfekt for alle matelskere. Nærheten til sjøen viser seg med dagens ferske sjømatfangst. Menyen har også lokale og økologiske grønnsaker og lokalt kjøtt som serveres til både lunsj og middag. Alt danderes sammen til deilige retter som er tilberedt med franske teknikker.

Tvjuvholmens midtpunkt og selskapsmeny

Som gjest på Thief Restaurant vil du oppleve en avslappende følelse og en varm musikkprofil. Restauranten er Tjuvholmens midtpunkt med en uformell utstråling. Restauranten passer like bra for en date som for et selskap med venner og kolleger. For grupper over 6 personer har restauranten egen selskapsmeny. Kanskje gjør du en komplett tur ut av det hele med både restaurantbesøk, hotellovernatting på THE THIEF og noen timer på spa?

Meat dish at Thief Restaurant in Oslo.Dessert at Thief Restaurant in Oslo.Colorful food at Thief Restaurant in Oslo.

Thief Restaurant

Oslo

Meny

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Landgangen 1, 0250 Oslo, Norway
 • contactPhoneTelefon
  +47 24 00 40 00
 • emailContactE-post
  eat@thethief.com
 • calendarBooking
  Book nå
 • Kjappe fakta om Thief Restaurant

  • Oslos råeste beliggenhet ved fjorden på Tjuvholmen
  • Retter med nordiske råvarer med inspirasjon fra hele verden
  • Gåavstand til Astrup Fearnley-museet, Aker Brygge og badeplass
  • Spa, hotell, bar, takbar og møterom i samme bygning