Medlemskap
Spa treatment at Kämp Spa in Helsinki.

Slapp godt av på Kämp Spa i Helsingfors

Book nå

Siden 1887 har Hotel Kämp ønsket både turister og Helsinkis innbyggere velkommen til sine fantastiske fasiliteter i hjertet av den finske hovedstaden. Her er trivsel og luksuriøse opplevelser i fokus, og derfor inneholder spaet omtrent alt du trenger for å slappe av til det fulle.

Finn din måte å slappe av på Kämp Spa

I åttende etasje på Hotel Kämp finner du et sted for velvære, fred og avslapning. Uansett hvordan du foretrekker å komme i denne sinnstilstanden, kan du stole på at Hotel Kämp har de rette aktivitetene for deg. Her kan du få helhetlige, skreddersydde behandlinger som både begynner og slutter med et besøk i badstueavdelingen. Setter du ikke pris på behandlinger, er det mulig å investere helhjertet i badstueopplevelsen, eller besøke hotellets velutstyrte treningsstudio for å bruke litt energi.

Unn deg selv en luksuriøs helg

Hotel Kämp ligger sentralt i vakre Helsinki, noe som betyr at du har shopping- og fornøyelsesopplevelser rett rundt hjørnet. Oppdag byens unike arkitektur, unn deg en shoppingtur, ta en kaffe på Fazer Café eller få et skikkelig adrenalinkick på Escape Room før du spaserer tilbake til en oase av ro og luksus. Når du ikke er i spaavdelingen, kan du slappe av i et femstjerners rom eller nyte et deilig måltid på Brasserie Kämp. Ingenting er umulig på Hotel Kämp!

Relaxing atmosphere at Kämp Spa in Helsinki.Spa products at Kämp Spa in Helsinki.The gym at Kämp Spa in Helsinki.Lounge area at Kämp Spa in Helsinki.

Kämp Spa

Helsinki

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Kluuvikato 4, 00100 Helsinki
 • contactPhoneTelefon
  +09-5761-1330
 • emailContactE-post
  info@kampspa.fi
 • calendarBooking
  Book nå