Medlemskap
The bartender pouring up a cocktail in a glass at Clarion Hotel Wisby.

Vinterträdgården – en perfekt møteplass i Visby

Vinterträdgården er hjertet av Clarion Hotel® Wisby. Her møtes gammelt og nytt gjennom moderne glasstak og middelalderske murvegger. Slapp av foran peisen, med en drink, en kopp kaffe eller en enklere rett fra barmenyen.

En levende møteplass

På Vinterträdgården er det ikke bare stedet som skaper den levende stemningen som møter deg i det øyeblikket du setter din fot her, men også menneskene. Den gotlandske gjestfriheten varmer opp stedet som passer perfekt for alle slags møter. Et jobbmøte over en kaffe, drinker med venner, eller en middag etter å ha vært på reisefot. Velkommen til Vinterträdgården!

Din andre stue

Vinterträdgården er et inspirerende sted, hvor du blir møtt av kunst, musikk og design. Stedet har en unik historie og atmosfære, og en sentral beliggenhet innenfor Visbys ringmur samt nærhet til alt byen har å tilby. Vinterträdgårdens ambisjon er å fungere som din andre stue – her kan du nemlig føle deg som hjemme. Ser du etter et varmt og familiært sted å leie for et privat arrangement? Da er Vinterträdgården det perfekte alternativet.

The bartender mixing a cocktail in the bar at Clarion Hotel Wisby.A Strawberry daiquiri in the bar at Clarion Hotel Wisby.Steaming hot Irish coffee in the bar, Vinterträdgården, at Clarion Hotel Wisby.

Vinterträdgården

Visby

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Strandgatan 9, 621 24 Visby
  • contactPhoneTelefon
    46 498 25 75 75
  • emailContactE-post
    grupp.cl.wisby@strawberry.se