Medlemskap
Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Ny og spennende bistro i Visby

Med fokus på franske bistroklassikere, med innslag av Gotland og kulturelle happenings, er The Social Bar & Bistro den perfekte møteplassen for en minnerik kveld.

Moderne bistroklassikere

På The Social Bar & Bistro blir du møtt av en meny med noe for alle, enten du er fysen på en saftig hamburger, en god pasta eller en grønn og crispy salat. Rettene på menyen nyter godt selskap av noen nøye utvalgte viner og et bredt ølsortiment for den tørste. Selvfølgelig finner du også en rekke ulike alkoholfrie drikkealterntiver. Slå deg ned i et sosialt og avslappende miljø som vekker alle sansene dine til live. Se gjerne på det som din andre stue!

Skap nye minner

The Social Bar & Bistro er et sted man skal føle tilhørighet. Restauranten byr deg inn til en levende stemning med konserter og kunstutstillinger, samt hjertelige diskusjoner med gamle og nye venner. Nyt klassiske bistroretter med fokus på gotlandske råvarer, og la deg overraske av en uventet vri. Uansett om du leter etter en enkel matbit eller et festmåltid finnes det garantert noe som faller i smak.

Matopplevelse midt i Visby

Restauranten finner du i tilknytning til hotellet Clarion Hotel® Wisby, i Visby sentrum. Hit kan du enkelt ta deg etter en heldagsutflukt rundt byen, eller lade opp før kveldens festligheter sammen med venner. Uansett grunn er The Social Bar & Bistro den perfekte møteplassen midt i hjertet av Visby. Glem hverdagens bekymringer og nyt god mat og fantastisk stemning. Velkommen til The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Orange drink at restaurant The Social Bar & Bistro in Visby.Shrimp sallad at restaurant The Social Bar & Bistro.Table setting at restaurant The Social Bar & Bistro in Visby.Facade of Clarion Hotel Wisby on a sunny day, Gotland, Sweden.

The Social Wisby

Visby

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Strandgatan 6, 62124 Visby
 • contactPhoneTelefon
  +46 498 25 75 00
 • emailContactE-post
  wisby@socialbarbistro.se
 • calendarBooking
  Book nå