Medlemskap
Dinner at the hotel in Helsinki Finland

Mat for alle smaksløker, på Kök & Bar 93

Velkommen til en restaurantperle i Vänersborg, en 15 minutters kort spasertur fra sentrum. Tilfør hverdagen litt ekstra luksus ved å unne deg en vellaget, smaksrik middag i godt selskap!

En meny for alle

Du finner restauranten Kök & Bar 93 tilknyttet hotellet Quality Hotel™ Vänersborg, og med en vakker beliggenhet ved sydspissen av Vänern. På menyen finnes det noe for alle smaksløker, enten du har lyst på fisk, kjøtt eller grønt. I tillegg tilbyr restauranten en barnemeny med en rekke smakfulle retter som man kan velge og vrake i. For en søt avslutning på middagen er det vel verdt å la seg friste av dessertene – for både barn og voksne. Hjertelig velkommen til Kök & Bar 93!

En naturlig møteplass

Kök & Bar 93 er en perfekt møteplass med nærhet til sentrum og de vakre omgivelsene – for ikke å snakke om stemningen i selve restauranten. Her møtes du av en sosial og avslappet atmosfære som passer for enhver anledning: en afterwork med kollegaer, en middag med familien eller rett og slett bare en perfekt start på helgen sammen med venner. Og er du et konkurransemenneske? Sørg for å utfordre selskapet ditt i minigolf før middagen, eller prøv golfsimulatoren som du finner på hotellet.

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Nabbensbergsvägen 2, 462 40 Vänersborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 521 57 57 20
 • emailContactE-post
  q.vanersborg@strawberry.se
 • calendarBooking
  Book nå