Medlemskap
Fire personer som ler rundt et bord på en restaurant på Quality Hotel.

Populære restauranter og barer i Sandnes

Stort utvalg av barer og restauranter i Vänersborg

Velkommen til en matdestinasjon som passer for enhver smak og anledning. Ta smaksløkene dine i bruk for å utforske sørenden av Vänern, og besøk noen av byens fantastiske barer og restauranter, flere av dem med utsikt utover innsjøen.

Middag med utsikt over innsjøen

Velkommen til en matdestinasjon som tilbyr alt og enda litt mer. Enten du er en matkjenner eller helst bare foretrekker en enkel middag, kommer ikke Vänersborg til å skuffe deg. Her finner du barer og restauranter med menyer som er fullspekket med både lokale spesialiteter og internasjonale innslag, og på flere av byens populære steder får du en fantastisk utsikt utover Vänern. Glem hverdagens bekymringer og nyt vellagede retter i godt selskap. Velkommen til Vänersborg.

Ny energi etter utflukten

Dersom du besøker byen, er Quality Hotel™ Vänersborg et perfekt utgangspunkt med kort avstand til både sentrum og vakre naturområder. Hva med et bad i Sveriges største innsjø Vänern, for så å etterpå nyte en treretters middag sammen med venner og familie? Ja takk! Hvis dagens utflukt har tatt på, finner du smakfulle retter og avkjølende drinker i hotellbygget. I hotellets restaurant Kök & Bar 93 serveres nemlig mat og drikke for enhver smak, for både store og små.

Vänersborg

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage