Medlemskap
Kaker på fat klare til å serveres på restaurant 1803 på Quality Hotel Carlia i Uddevalla, Sverige.

Pub 1803 – klassiske favoritter med en vri

Velkommen til Pub 1803 for ukens beste sosiale sammenkomst! Nyt et bredt sortiment av drikke og utvalg av klassiske retter, og en vibrerende stemning. En perfekt møteplass for enhver anledning, særlig hvis du er glad i konkurranse.

Mat og drikke for alle

Pub 1803 er tilknyttet hotellet Quality Hotel™ Carlia, og ligger i nærheten av alt Uddevalla har å by på. Her møtes du av en stor variasjon av ølsorter, vellaget mat og en fantastisk, levende stemning. Gjør hverdagen mer luksuriøs eller kom innom på en lørdag, hvor menyen og omgivelsene passer for alle, også dine firbente venner! Nyt en kald øl eller et av de mange alkoholfrie alternativene, for så å sette deg til rette med en meny som er full av klassiske favoritter med en moderne vri.

Noe for ølentusiasten

Har du stor interesse for øl? Da har du havnet på rett sted! På Pub 1803 serveres 50 forskjellige ølsorter som alle gjør seg aller best sammen med en deilig matbit. Hvis baren ikke tilbyr den ølsorten du er ute etter, sender du en e-post til Pub 1803 og tipser om hvilket øl du ønsker å se på menyen fremover. Er du glad i konkurranse og vil kombinere spising og drikking med en aktivitet, er det onsdager du skal komme og utfordre vennene dine i en livlig musikkquiz. Velkommen til Pub 1803!