Medlemskap
Varmbuffet på Meatings på Quality Hotel Carlia i Uddevalla.

Populære restauranter og barer i Sandnes

Syö ja juo Uddevallassa

Mat og drikke på en restaurant eller bar innebærer mye mer enn å bare spise seg glad og mett. Å spise en velsmakende middag eller ta seg et glass skal være en opplevelse for alle sanseinntrykk! I sjarmerende Uddevalla finnes det en rekke trivelige utesteder med spennende og velkomponerte menyer.

Oppdag Uddevallas restaurantutvalg

Ettersom Uddevalla ligger kystnært til, vil du finne en rekke restauranter som tilbyr typiske regionale fiske- og skalldyrretter. Samtidig finnes det også et stort utvalg av internasjonale alternativer. Du finner dessuten flere kafeer hvor du kan sette deg til rette og nyte den svenske «fika»-kulturen. Gå heller ikke glipp av iskremkafeen ICE på Quality Hotel Carlia, som pleier å beskrives som et paradis av avkjølende søtsaker.

Kos deg med drinker på en bar eller pub

Hva ønsker du deg mest – en eksklusiv vinbar med interessante viner fra hele verden, en avslappende pub hvor du kan se fotballkampen, eller kanskje en deilig cocktailbar med festlig musikk? Uddevalla har en rekke trivelige utesteder, hvor du kan slappe av med en god drink i godt selskap. Et godt tips er puben 1803 på det tidligere nevnte Quality Hotel Carlia. Her tilbys det et bredt og variert utvalg for ølentusiaster!

Uddevalla

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage