Medlemskap
Two people eating pasta and meat at The Social Bar & Bistro.

Moderne bistroretter i hjertet av Södertälje

Nyt klassiske bistroretter med en moderne vri midt i Södertälje. De vellagede rettene får selskap av nøye utvalgte viner og en levende stemning. Velkommen til The Social Bar & Bistro.

Bistroretter på en moderne måte

The Social Bar & Bistro passer ypperlig for et selskap med forskjellige ønsker og smakspreferanser. Her finner du noe for enhver smak, enten du har lyst på en hamburger, en frisk salat eller en god pasta. Dersom du brenner for gode viner, vil du bli positivt overrasket. Uansett om du blir for en middag eller noen glass, tilbyr restauranten et omfattende vinkart som tar deg med på en reise gjennom Europa. Du finner naturligvis også flere alkoholfrie alternativer og deilig, kaldt øl.

Middag midt i sentrum

Restauranten er et perfekt møtested med gangavstand til kultur, underholdning og byens handlegate. The Social Bar & Bistro finner du nemlig i tilknytning til hotellet Quality Hotel™ Park Södertälje midt i sentrum, med byparken som nabo. Unn deg litt luksus på en hverdag midt i uken, ta en afterwork med kollegaer eller nyt en treretters middag med venner og familie. Velkommen til The Social Bar & Bistro, for god mat og godt drikke i avslappende og sosiale omgivelser midt i et pulserende byliv.