Medlemskap
Woman eating mussles and fries at restaurant The Social Bistro & Bar.

Bredt utvalg av barer og restauranter i Södertälje

Unn deg en kulinarisk reise i fantastiske Södertälje. Her finnes det noe for enhver smak og anledning. Glem hverdagens bekymringer og nyt en vellaget middag i godt selskap.

Internasjonale matpåvirkninger

Velkommen til en matdestinasjon som hyller smaker fra alle verdenshjørner. Enten du skal på en finere middag med familien, afterwork med kollegaer eller en utflukt med piknik, finnes det en rekke spennende alternativer i Södertälje. Er du glad i noe søtt, er byens store utvalg av kafeer vel verdt et besøk eller to. Nyt god mat og godt drikke i en perfekt kombinasjon av smaker fra fjern og nær. Velkommen til Södertälje.

Bo nær tilbudet av restauranter

Dersom du er på reisefot og besøker Södertälje, er hotellet Quality Hotel™ Park Södertälje et ypperlig valg. Fra hotellet er det gangavstand til alt byen har å tilby, ikke minst Södertäljes mest populære barer og restauranter. Uansett om du er en hotellgjest eller ikke, er hotellets restaurant The Social Bar & Bistro det perfekte valget for en fantastisk middag og en levende stemning. Her serveres klassiske bistroretter i moderne drakt.

Södertälje

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage