strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Modern interior at restaurant Brasserie X in Malmö

The Social Bar & Bistro

Klassisk bistro med moderne twist

Book nå

Gode, ukompliserte og velsmakende retter laget fra bunnen av. På The Social Bar & Bistro møtes du av en meny med noe for alle. Velkommen til en sosial møteplass – perfekt om du feirer noe spesielt, tar en afterwork med kollegene eller bare vil stilne sulten før en konsert på Malmö Arena.

Restaurant med det lille ekstra

En koselig middag på en vanlig onsdag kveld, forretningslunsj med nye kunder eller når du skal feire noe spesielt. Uansett årsak er du velkommen til The Social Bar & Bistro for en matopplevelse med det lille ekstra. Her møtes du av en meny full av varierte retter med europeiske innflytelser. Er du på farten eller vil sitte et annet sted og spise? Ikke noe problem, restauranten har takeaway på forhåndsbestilling.

Smakfull meny i hjertet av Hyllie

Stilne sulten før en konsert på Malmö Arena eller slapp av etter en lang shoppingrunde på Emporia kjøpesenter. The Social Bar & Bistro finner du nemlig på Quality Hotel™ View, i hjertet av bydelen, Hyllie, i Malmö. Restauranten er en perfekt møteplass for deg som er sugen på klassiske bistroretter med en moderne twist. Hjertelig velkommen til The Social Bar & Bistro!

The Social Bar & Bistro

Table setting at restaurant Brasserie X in Malmö.Relaxed atmosphere at restaurant Brasserie X in Malmö.

The Social View

Malmø

Meny

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Hyllie Stationstorg 29, 215 32 Malmö
 • contactPhoneTelefon
  +46 40 37 41 00
 • emailContactE-post
  restaurant.view@strawberry.se.
 • calendarBooking
  Book nå