Medlemskap
People in the bar att Clarion Hotel Malmö Live.

The Living Room Bar – en pulserende møteplass

Velkommen til The Living Room Bar, en levende møteplass i hjertet av Clarion Hotel® Malmö Live. Kjenn pulsen og den internasjonale følelsen mens du slapper av med noe godt å drikke.

Hotellets dagligstue

The Living Room Bar er hotellets stue og en perfekt møteplass – uansett anledning. Her kan du jobbe over en rykende kopp kaffe og bli inspirert av menneskene rundt deg, eller møte venner og kollegaer for en afterwork bestående av klassiske cocktailer, øl, vin og enklere retter. På The Living Room Bar vil du bli møtt av en avslappet atmosfære, en pulserende internasjonal følelse samt stemningsfull musikk.

Kunst, design og mennesker

Rundt The Living Room Bar samles vakre malerier på veggene og et verdensberømt design. Sammen bidrar den fantastiske kunsten og designet til å skape en levende møteplass. Den gode og høye stemningen er det imidlertid vi mennesker som skaper, og på The Living Room Bar er det plass til alle slags opplevelser og møter. Forretningsmøte, afterwork eller noe helt annet – her kan en vanlig hverdagskveld bety noe helt spesielt!

Colorful drinks in the bar of Clarion Hotel Malmö Live.

The Living Room Bar

Malmø

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö
  • contactPhoneTelefon
    46 40 20 75 00
  • emailContactE-post
    book@clarionlive.se