Medlemskap
Colorful drink by the bar at Clarion Hotel Sense in Luleå.

Spennende cocktailer med magisk utsikt over Luleå

Velkommen opp noen etasjer, til Luleås skyline! På Skybar, midt i Luleå sentrum, blir du møtt av en vibrerende stemning og en herlig blanding av spennende cocktailer. Her er alle velkomne uansett anledning, for det finnes alltid noe å skåle for.

Førsteklasses cocktailer

Fruktige cocktailer, nytappet øl og deilig snacks akkompagnert av Luleås vakreste utsikt? Ja takk! På Skybar finner du akkurat det og mer. Velkommen til fredagens beste tilholdssted, eller til en sprudlende lørdag med venner. Enten du feirer noe spesielt eller bare vil live opp helgen, er det hit du bør dra for å komme i riktig stemning. På Skybar blandes moderne og klassisk, både på menyen og i omgivelsene – rett og slett det beste fra to verdener.

Luleås beste utsikt

Skybar finner du helt øverst i hotellet Clarion Hotel® Sense. Når heisdørene åpner seg i hotellets niende etasje, blir du møtt av en vibrerende stemning – og ikke minst en magisk utsikt over Luleås Norra Hamn og sentrum. Kom innom for en afterwork med kollegaer, eller treff venner og familie for en cocktail før kvelden fortsetter i hotellets restaurant Nine. Velkommen opp til orkesterplass for Luleås beste utsikt og noe godt i glasset.

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Skeppsbrogatan 34, 972 32 Luleå
  • contactPhoneTelefon
    46 920 450 450
  • emailContactE-post
    cl.sense@strawberry.se