Medlemskap
typeWarning
Problemer med å booke avtalepriser

Før øyeblikket har vi problemer med noen av våre avtalepriser. Kontakt kundeservice hvis du ikke får booket hotellrom til bedriftsavtalepris. Kundeservice har en magic touch som kan fikse det for deg! Beklager ulempen.

close
The lobby of Clarion Hotel Sense in Luleå.

Lobbybaren – Luleås beste møteplass

Slukk tørsten og nyt ukens beste øyeblikk i godt selskap, midt i hjertet av Luleå! Lobbybaren er den perfekte møteplassen både for alle som er på reisefot og for Luleås innbyggere. Velkommen innom for en kopp kaffe eller litt valgfri avkjølende drikke.

Din andre stue

Lobbybaren er en perfekt møteplass for alle anledninger, enten du er på reisefot eller bor i byen. Len deg tilbake og glem hverdagens bekymringer – her er det fredagsfølelse alle dager i uken. Fantastisk musikk, avslappet stemning og noe godt i glasset. Kaller jobben på deg? Lobbybaren fungerer også ypperlig for å få unna litt arbeid, med kort avstand til en etterlengtet afterwork. Velkommen til en av Luleås beste møteplasser – rett og slett din andre stue.

Sentral beliggenhet i Luleå

Lobbybaren finner du på hotellet Clarion Hotel® Sense i hjertet av byen. Alt byen har å by på, finner du rett rundt hjørnet. Slå deg ned etter en runde rundt i byen, møt venner for en fordrink før kveldens festligheter, eller for å samles før en treretters middag på hotellets restaurant Nine. Uansett anledning er Lobbybaren et perfekt samlingspunkt. Nyt en avslappet, trivelig atmosfære og drøm deg bort til natur og nordlyset som det fantastiske lysspillet i Lobbybaren faktisk symboliserer.

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

  Bar

  • Mandag - Søndag

   11:00 - 23:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Skeppsbrogatan 34, 972 32 Luleå
 • contactPhoneTelefon
  46 920 450 450
 • emailContactE-post
  cl.sense@strawberry.se