Medlemskap
Interior of the restaurant at Quality Hotel The Box in Linköping.

The Box Restaurant – klassiske retter med en vri

Velkommen til en restaurantperle bare få minutter utenfor Linköping sentrum. På The Box Restaurant blir du møtt av en variert meny som er full av spennende smakskombinasjoner. Dersom du er ekstra svak for svenske klassikere i moderne tolkning, er det hit du bør komme!

Det svenske kjøkken med en vri

I inngangsetasjen til hotellet Quality Hotel™ The Box ligger The Box Restaurant, en åpenbar møteplass for både hotellgjester og lokalbefolkningen. Menyen er en hyllest til det svenske kjøkkenet, men med en internasjonal vri. Restauranten drives etter en bærekraftig matfilosofi, så her kan du rett og slett nyte god mat med god samvittighet! Kos deg med vellagde retter i en avslappet atmosfære.

Perfekt beliggenhet for hverdagsluksus

The Box Restaurant passer perfekt for deg som ønsker å tilføre hverdagen litt ekstra luksus. Du finner restauranten kun 2,5 km fra det pulserende bylivet, og i nærheten av Linköping City Airport, Europavei 4 og Linköping Arena. Hit kan du enkelt reise for en afterwork med kollegaer, en middag etter en hel dag på byen med venner, eller for å avslutte uken på best mulig måte sammen med hele familien. Velkommen til The Box Restaurant!

Plate of food in restaurant at Quality Hotel The Box

The Box Restaurant

Linköping

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Aspögatan 7, 582 78 Linköping
 • contactPhoneTelefon
  +46 013 390 02 00
 • emailContactE-post
  q.thebox@strawberry.se
 • calendarBooking
  Book nå