Medlemskap
Table setting at restaurant NÒR at Quality Hotel™ Match in Jönköping.

NÒR Jönköping

NÒR – moderne brasserie, historisk sted

Velkommen til en restaurant sentralt i Jönköping, hvor det moderne møter det klassiske, og nåtid møter historie. Her serveres du retter som løfter det tradisjonelle nordiske til nye høyder ved hjelp av smaker fra Sentral-Europa.

Fantastiske og historiske omgivelser

NÒR ligger i et av de bevarte lokalene til den gamle fyrstikkfabrikken. Kombinasjonen av de gamle murveggene og de vakre vinduene som er fulle av historie, og det moderne og trivelige interiøret, skaper en lun og trivelig atmosfære. Restauranten ligger i tilknytning til hotellet Quality Hotel™ Match i Tändsticksområdet i Jönköping. Sentralt, nært og med fantastisk utsikt over Vättern.

Råvarer med røtter i skog og mark

Menyen på NÒR inneholder alltid innovative og vellagede retter, uansett om du titter innom for en rask lunsj eller vil nyte en luksuriøs 3-retters middag. Dette er en restaurant som elsker lokale råvarer og skandinavisk skog og mark, noe kjøkkenet kombinerer med spennende krydre og påvirkninger fra Sentral-Europa.

Drinker og shuffleboard

I restaurantens bar, som ligger rett ved siden av, kan du nyte eksepsjonelt gode drinker, en kald øl eller et glass vin i valgfri farge. Den herlige og pulserende atmosfæren inviterer til hyggelige afterworks, vennetreff eller en aperitiff før middagen. Her kan du i tillegg utfordre vennene dine i en runde shuffleboard, og taperen byr vel på neste drink?

NÒR Jönköping

Modern interior at restaurant NÒR at Quality Hotel™ Match in Jönköping.Burrata and tomato dish at restaurant NÒR.Shuffleboard table at Quality Hotel Match in Jönköping.A chocolate brownie for desert at restaurant NÒR.

NÒR

Jönköping

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Järnvägsgatan 31, 553 15 Jönköping
  • emailContactE-post
    jonkoping@restaurant-nor.com
  • calendarBooking
    Book nå