MedlemskapMine bookingerKundeservice
Pastries, food and drink at Gretas Café in Hamlstad.

Frokost, lunsj, fika, middag – alt på Gretas Café

Book nå

Vår egenbryggede kaffe, fantastiske drinker, grillede sandwicher, dagens lunsj og gode bakverk. Dette er bare litt av det Gretas Café kan tilby. Sett deg ned og nyt det som kanskje blir dagens beste øyeblikk, på koselige Hotell Mårtenson midt i Halmstad.

Kaféopplevelse med det lille ekstra

Dette er en kafé som har noe for enhver smak og anledning. Frokost bestående av yoghurt, et fjell av pannekaker eller en grillet panini. Dagens lunsj, en hamburger eller bare litt snacks. Utvalget varierer i løpet av dagen, men følelsen består – koselig og luksuriøst samt fantastiske smaker. På Gretas Café kan du drømme deg bort til New York eller en annen verdensby, og hvis du vil leve ut drømmen ytterligere, kan du sjekke inn på Hotell Mårtenson når du er ferdig med kaffen.

Til god mat kreves god drikke

Gretas Café er ikke helt som en vanlig kafé. Her finner du nøye utvalgte sorter te, vår egenbryggede kaffe, viner fra forskjellige deler av verden, fruktige drinker og lokalbrygget øl. Og, for ikke å glemme, prosecco, cava og champagne! Hver torsdag er det nemlig «Gretas Bubbliga Torsdag», og kafeen sprudler for fullt. God musikk og gode priser på bobler hever stemningen betraktelig. Velkommen!

Wine bottles at Gretas Café in Halmstad.The façade of Hotell Mårtenson in Halmstad on a sunny day.

Gretas Café

Halmstad

Meny