Medlemskap
Interior at Pir Bar & Restaurant

Pir Bar & Restaurant – godt mat med sjøutsikt i Ulsteinvik

I Pir Bar & Restaurant får du servert lekre retter som er laget av råvarer hentet rett fra havet utenfor. Med perfekt beliggenhet ved sjøkanten i Ulsteinvik ligger alt til rette for å nyte et herlig måltid med venner, familie, kjæreste eller kolleger. Her finnes også selskapslokaler som kan leies.

Råvarer fra havet

Pir Bar & Restaurant er plassert på Quality Hotel™ Ulstein og er omringet av idyllisk natur. Med beliggenhet helt nede ved et vakkert bryggeområde i Ulsteinvik, er dette et perfekt sted å nyte et godt måltid med familien, vennegjengen eller hvem enn du vil ta med deg. Restaurantens dyktige kokker tilbereder råvarer som er hentet rett fra havet.

Selskapslokaler og bar

Her står råvarene alltid i sentrum og smaksopplevelsene blir akkompagnert av spennende viner – eller andre ønskede drikkealternativer. Restauranten er stilfull og har plass til 120 gjester. I tillegg finnes det to separate selskapslokaler der man kan samle seg til private eller lukkede arrangementer. Start eller avslutt gjerne måltidet med en runde eller to i baren som har 18-årsgrense og alle rettigheter.

Nærhet til det meste

Pir Bar & Restaurant ligger rett ved Ulstein Arena, med klatrepark, badeland og bibliotek, samt at det finnes en kino lengre bort på bryggen. Rett utenfor døren finner du også veien til flere familievennlige fjellturer. Ta gjerne med deg familien hit før eller etter en fjelltur og nyt lekre retter, gode drikker og en fantastisk havutsikt! Og du? Restauranten tilbyr selvfølgelig også egen meny til barna.

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sjögata 10, 6065 Ulsteinvik
 • contactPhoneTelefon
  +47 70 01 30 00
 • emailContactE-post
  q.ulstein@strawberry.no
 • calendarBooking
  Book nå