strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Flyfoto av Quality Hotel Ulstein og omgivelsene rundt

Populære restauranter og barer i Ulsteinvik

I Ulsteinvik er det lang tradisjon for å gå ut og spise, noe som merkes på det varierte tilbudet av spisesteder man finner i denne idylliske byen på Sunnmøre. Nydelig natur og deilig mat, kan det bli bedre?

En rekke varierte spisesteder

Vakre Ulsteinvik på Sunnmøre byr ikke bare på idyllisk natur, her finner du også en rekke varierte spisesteder som har noe for enhver smak, enhver anledning og enhver lommebok. Byens lange tradisjon om at man går ut for å ta seg en matbit merkes – her finner du blant annet norsk/sveitsisk mat, sushi og dumplings, egen kaffebar og sportsbar, asiatiske retter, pizza og bakerier. Med andre ord; alle som er sultne eller tørste bør klare å finne sin favoritt her!

Ålesund rett i nærheten

Hvis god mat i kombinasjon med fantastisk havutsikt virker lokkende, kan du for eksempel dra til Pir Bar & Restaurant nede ved bryggen. Eller hva med å ta en svipptur over til Ålesund som ligger i underkant av 5 mil fra Ulsteinvik? I Ålesund, som flere ganger har blitt kåret til Norges vakreste by, finner du også et rikt utvalg av spise- og drikkesteder blant bygninger som er laget i den særpregede jugenstilen og som kjennetegner byen.

Ulsteinvik

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage