Medlemskap
Bryggen in Bergen on a summer day, people enjoying the bayside restaurants.

Populære restauranter og barer i Bergen

Den herlige vestlandsbyen, Bergen – med den verdensberømte Bryggen – byr på mange gastronomiske opplevelser. Her kan du fråtse i unike retter tilberedt med lokale råvarer, eller du kan utforske spennende smaker fra alle verdenshjørner.

Stadig flere kreative kokker

Med sine trange smug, idylliske trehus på rad og rekke og den UNESCO-listede Bryggen, er Bergen et vakkert skue for øyet. Men Bergen er også en by hvor det bugner av deilige restauranter som byr på gastronomiske opplevelser. Et miljø som består av stadig flere kreative kokker, blandet med førsteklasses råvarer fra både sjø og land, gjør at du finner restauranter i verdensklasse i denne idylliske byen.

Kort vei fra ro i fjellet til yrende byliv

I Bergen kan du finne ro og fred i fjellene, og deretter ta deg ned til det yrende bylivet for å nyte et deilig måltid. Med over 200 spisesteder, finner du garantert en restaurant som passer for dine smaksløker. I tillegg til Michelin-restaurantene BARE og Lysverket, finner du blant annet smakfulle, hjemmelagde måltider i fargerike og avslappende omgivelser på Restaurant Oleana. Her kan du også bare nyte en forfriskende drink, om du for eksempel er tørst etter en lang dag med shopping.

Matopplevelser ved flyplassen

Du trenger ikke dra inn til Bergen sentrum for å smake på den gode kokkekunsten som gjennomsyrer byen. Hva med et stopp innom The Social Bar & Bistro når du har landet på Bergen Lufthavn? Her kan du nyte smaken av Bergen allerede før du setter dine føtter på den berømte Bryggen eller besøker et av Bergens mange kunst- og kulturtilbud. Mens du først er i byen, kan du jo også prøve en av de lokale rettene, for eksempel raspeballer. Velkommen til fantastiske Bergen! Men du, husk paraply da.

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage