Medlemskap
Meat dish with fries at The Social Bar & Bistro.

God mat med havutsikt i Ålesund

Med havet på den ene siden og et majestetisk fjellandskap på den andre siden, er Ålesund kjent som en av de vakreste byene i Norge. En annen ting som er unikt med Ålesund, er det fantastiske utvalget av fisk- og skalldyrrestauranter, og den store kjærligheten til fine viner.

Fisk- og skalldyrfest i Ålesund sentrum

Hvis du føler for å slå deg ned i et avslappende miljø og nyte retter fra havet, kan ikke Ålesund skuffe deg. Her kan du nemlig velge og vrake i restauranter med stort fokus på fisk og skalldyr. Takket være den fantastiske beliggenheten tar det ikke lang tid å finne restauranter med menyer fulle av ferske fiskeretter eller barer med havutsikt fra stolen.

Koselige og trivelige barer

En drink før middagen, eller en sen pubrunde? Cocktails, lokalt øl eller gode viner? Uansett hvilken anledning det er, og hva du er sugen på, kommer du til å finne en trivelig bar i den vakre kystbyen Ålesund. Blir du sugen på klassiske bistroretter etterpå, er The Social Bar & Bistro på Quality Hotel™ Ålesund eller Quality Hotel™ Waterfront to utmerkede valg – begge med fantastisk havutsikt fra stolen. Eller hva med en vinsmaking på Arkivet Bar? Velkommen til Ålesund!

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage

Oppdag
Hotell
Restaurant
Konferanse