MedlemskapMine bookingerKundeservice
View and sunset at The Rooftop restaurant and bar at Clarion Hotel Trondheim.

The Rooftop – restaurant & bar med magisk utsikt i Trondheim

Book nå

Restauranten og baren på The Rooftop byr på en fantastisk utsikt over havet, himmelen og horisonten. Her kan du nyte god mad og drikke både innendørs og ute på den spektakulære takterrassen, som tilsammen blir en opplevelse du sent vil glemme.

Økologisk og nordisk med asiatisk inspirasjon

Restauranten har en spennende meny med retter laget av råvarer fra området. En kombinasjon av det nordiske og asiatiske kjøkkenet, hvor sesongen bestemmer menyen. På The Rooftop serveres det lokalprodusert, økologisk og bærekraftig mat - og vi garanterer at du får en smaksopplevelse utenom det vanlige. Velg mellom en bred à la carte-meny eller en fast meny med 4 eller 6 retter.

Start kvelden med en god drink

Baren på The Rooftop er det perfekte stedet for en drink før eller etter middagen. Uansett om det er for å slappe av for seg selv, eller tilbringe tid sammen med venner og kolleger. Her serveres alt fra gode viner til forfriskende øl, cocktails og bobler. Om sommeren kan du sitte ute på terrassen og om vinteren kan du varme deg innendørs foran den åpne peisen. Utsikten er fantastisk uansett!

Food at a table at The Rooftop in Trondheim at Clarion Hotel Trondheim.The indoor restaurant at The Rooftop at Clarion Hotel Trondheim.View from The Rooftop at Clarion Hotel Trondheim.

The Rooftop

Trondheim

Meny

Åpningstider

Restaurant

  • Tirsdag-lørdag: 17:00 - 22:00

Bar

  • Tirsdag-torsdag: 17:00 - 00:00
  • Fredag: 15:00 - 01:00
  • Løndag: 13:00 - 01:00