Medlemskap
The bar at Kieglekroa in Trondheim.

Kieglekroa – Trondheims eldste pub

Bli med inn i den rustikke atmosfæren på Trondheims eldste pub, Kieglekroa. Her finner du diverse gode whiskey- og ølvarianter, mat, brettspill og det artige spillet sjoelbak – for ikke å snakke om morsomme pubquizer!

Tre inn i en annen tid

Velkommen inn på Trondheims eldste pub, Kieglekroa – i hjertet av “bartebyen”. Like ved lobbyen til Quality Hotel™ Prinsen, gjennom en buet inngang i teglstein, trer du inn i en annen tid med et hav av sjel. Den rustikke atmosfæren av tre, stein og levende lys innbyr til lange samtaler med gode venner og kollegaer. For mange har Kieglekroa vært stamplassen over lengre tid, mens andre kanskje nylig har oppdaget den.

Godt utvalg av mat, øl og whiskey

Kieglekroa er en folkelig plass, hvor du kan ha den gode samtalen og ta deg en øl i lystig lag. Du kan også fylle magen med ulike smørbrødvarianter av focaccia og velge i deilige retter fra Kieglekroas barmeny. Her får du alt fra småretter, hamburgere og pizza til smakfulle kjøtt- og fiskeretter. Kieglekroa byr på et bredt utvalg innen øl og whiskey, hvor de fleste vil kunne finne seg en favoritt.

Sjoelbak, brettspill og pubquiz

Helt siden 1962 har puben vært møteplassen i Trondheim. Kieglekroa ble åpnet ved at tidligere statsminister Per Borten kastet den første kulen på kieglebanen – en kjeglebane i kjelleren. Denne kjeglebanen har imidlertid blitt erstattet med det artige spillet sjoelbak, som virkelig setter i gang konkurranseinstinktet. Foruten sjoelbak kan du bli med på pubquiz, spille brettspill og være med på ulike arrangementer. Uansett hvem du er, velkommen skal du være!

Interior at bar Kieglekroa in Trondheim.Sign of bar Kieglekroa in Trondheim.

Kieglekroa

Trondheim

Kjappe fakta om Kieglekroa


  • Trondheims eldste pub

  • Bredt utvalg innen øl og whiskey

  • Pubquiz, brettspill, arrangementer og sjoelbak

  • Variert barmeny med diverse matretter