Medlemskap
Dishes from above at a table at Funktionærmessen Restaurant at the hotel Funken Lodge in Svalbard.

Funktionærmessen Restaurant – smakfulle retter på Svalbard

På Funktionærmessen Restaurant på Svalbard er du garantert en kulinarisk opplevelse uten like. Her kan du nyte internasjonale retter og arktiske spesialiteter sammen med et rikt utvalg av godt drikke.

Historie møter innovasjon

Funktionærmessen er et av Longyearbyens mest historiske spisesteder, der gruveselskapets funksjonærer i sin tid inntok sine måltider med fantastisk utsikt over byen og fjellene rundt. Etter en omfattende renovering i 2017 åpnet dørene til restauranten slik vi kjenner den i dag. Her venter en kulinarisk opplevelse som er preget av eksepsjonell service, råvarer av høyeste kvalitet og fantastisk utsikt.

Rikt utvalg av vin og champagne

À la carte menyen byr på nøye komponerte retter, inspirert av et internasjonalt kjøkken, og du vil garantert ikke angre hvis du prøver restaurantens signaturretter – kongekrabbe og tørrmodnet Côte de Bœuf. Restauranten kan også skilte med et vinkart med over 300 ulike typer, og i kjelleren bugner det av gode årgangsflasker – særlig fra velrenommerte Bordeaux-produsenter. På toppen av det hele har restauranten trolig det bredeste utvalget av Champagne som finnes i Norge, med over 70 sorter!

Winemaker’s Dinner

Flere ganger i året inviterer Funktionærmessen Restaurant, i samarbeid med kjente og fremtredende vinhus, til Winemaker's Dinner på restauranten. Vinleverandørene presenterer spennende viner, mens kjøkkenet serverer utsøkte retter som passer perfekt til vinene. Winemaker's Dinner er populært blant tilreisende og fastboende, og vi anbefaler deg å være raskt ute med å reservere bord for å ikke gå glipp av denne unike opplevelsen.

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

 • Mandag - Søndag

  07:00 - 23:00

  Frokost

  • Mandag - Søndag

   07:00 - 10:00

  Middag

  • Mandag - Søndag

   18:00 - 23:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Road 212-4, 9171 Longyearbyen, Svalbard
 • contactPhoneTelefon
  +47 79 02 62 00
 • emailContactE-post
  info@funkenlodge,com
 • calendarBooking
  Book nå