Medlemskap
Two people eating breakfast with a magic view at Funken Lodge in Svalbard.

Spise ute på Svalbard – utsøkt mat og drikke

Hele Svalbard består av totalt 2600 innbyggere, og da bor rundt 2300 personer i Longyearbyen. Til tross for det lave innbyggertallet finnes det et imponerende antall restauranter og barer. Du kommer til å bli mektig imponert av det brede kulinariske utvalget, som er litt av et paradis for foodies.

Besøk noen av Norges beste restauranter

Svalbard serverer mat fra hele verden, og mange av restaurantene serverer spennende lokale råvarer og retter. Hvis du vil prøve arktisk mat som reinsdyr, fisk, sel og hval, har du kommet til riktig sted. Hvis ikke alle i selskapet er like begeistret for arktisk mat, tilbys det både norsk cuisine og internasjonale retter. Hvis du vil ha fine dining i toppklasse, er det dette stedet som gjelder: Funktionærmessen.

Gode cocktails og viner

Svalbards puber og barer er godt besøkt året rundt, både av turister og lokalbefolkningen. Hvis du har planer om en tur til Svalbard, anbefales Hotel Funken Lodge som ikke bare tilbyr en fantastisk atmosfære, men også vinsmaking fra egen vinkjeller. Etter vinsmakingen kan du trippe videre til Funken Bar og nyte en god cocktail. I Svalbard sentrum er det selvfølgelig flere barer hvor du kan nyte et avslappende glass vin eller en hyggelig øl.

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage

Oppdag
Hotell
Restaurant
Konferanse