Medlemskap
Mat, glass og bord dekket med hvit duk på 1893 Restaurant & Bar på Quality Hotel Richard With

1893 Restaurant & Bar – god mat og utsikt i Stokmarknes

På 1893 Restaurant & Bar kan du nyte fransk-nordisk kvalitetsmat sammen med havutsikt og noe godt i glasset. Med beliggenhet helt nede ved bryggekanten, har du den perfekte rammen for et herlig måltid – med rot i lokale tradisjoner. Kom, spis, slapp av, nyt!

Med inspirasjon fra det franske kjøkken

Midt i Norges mest eksotiske naturperle, Vesterålen “der oppi nord”, finner du Stokmarknes, og i vakre Stokmarknes finner du den herlige 1893 Restaurant & Bar – en restaurant som er inspirert av det franske kjøkkenet. Her kan du nyte fransk-nordisk kvalitetsmat med venner, familie eller kjæresten mens dere skuer utover den vakre havutsikten. Restauranten ligger nesten på vannet, og har med andre ord den beste beliggenheten i Stokmarknes, der den balanserer helt nede på bryggekanten.

Klassiske favoritter med en tvist

Kjøkkenet tilbyr en variert og velkomponert à la carte-meny basert på lokale råvarer, hvor du kan velge mellom klassiske favoritter med en lokal tvist. Og hvorfor ikke avslutte kvelden med en tur i baren ved siden av? På Bar 1893 kan du føle deg hjemme med noe godt i glasset mens du fortsetter å nyte den vakre havutsikten. Det bør også nevnes at restauranten og baren ligger på Vesterålens største hotell, Quality Hotel™ Richard With, som er ideelt for konferanser, og som også byr på en flytende badstue.

Dekket bord på 1893 Restaurant & Bar på Quality Hotel Richard WithEn kokk som lager mat på 1893 Restaurant & Bar at Quality Hotel Richard WithInnredning på 1893 Restaurant & Bar på Quality Hotel Richard WithTallerken med mat og glass med drikke på 1893 Restaurant & Bar på Quality Hotel Richard With

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Havnegata 2, 8450 Stokmarknes
 • contactPhoneTelefon
  +47 75 99 06 00
 • emailContactE-post
  q.richardwith@strawberry.no
 • calendarBooking
  Book nå