strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Stokmarknes view of QH Richard With with ocean and mountains

Populære restauranter og barer i Stokmarknes

Midt i Norges mest eksotiske naturperle, Vesterålen, finner du Stokmarknes og alt det deilige denne byen har å by på av natur, mat og opplevelser. Vil du virkelig nyte smaken av Nord-Norge, er dette byen å dra til.

Tradisjonsrik mat med sunne råvarer

I Stokmarknes kan du nyte både idyllisk natur og deilige matopplevelser, enten du ønsker en enkel lunsj eller en fullverdig middag. Er du bare ute etter noe godt i glasset og litt god stemning, finner du også steder som legger godt til rette for det. I Stokmarknes, og i området Vesterålen generelt, får du muligheten til å bli servert tradisjonsrik mat basert på kortreiste og sunne råvarer – med andre ord nordnorsk mat på sitt beste!

Bondekost, fisk og nordisk kvalitetsmat

Innbyggerne i Vesterålen har vokst opp med god bondekost og en rik fiskemeny, noe som også gjenspeiler seg i diverse menyer du møter ute på spisestedene. Og kanskje det kan friste med en kombinasjon av fransk og nordisk kvalitetsmat? Da kan du for eksempel ta turen innom Restaurant 1893 helt nede ved bryggekanten, hvor du kan oppleve trollbindende utsikt mens du spiser mat valgt fra en velkomponert à la carte-meny. Hva med å besøke Hurtigrutemuseet eller dra på ørnesafari etter et bedre måltid?

Stokmarknes

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage